Dagsarkiv: 15 november 2018

Inställt möte och sista passet


I dag var det tänkt att jag skulle träffa en representant för ljudboksförlaget Storytel för att prata men mötet blev inställt och vi sköt det någon vecka framåt i tiden. Så istället för att ge mig in till stan lite tidigare än vanlig jobbtid så satte jag mig vid datorn för att jobba vidare med min intervju med David Parker från ESA.

Tack vare den nyfunna tiden hann jag skriva ut den så nästa steg blir att börja förvandla den till bra läsning.

Medan jag åt min lunch gav sig Niklas iväg till TT. Markus var redan i skolan och Anneli på jobbet så jag tog tag i lite tvätthängande och epostsvarande. Ringde Håkan E som berättade att UFO-Aktuellt nummer 3 kommer från tryckeriet den 23 november.

Faktum är att solen sken en liten stund på förmiddagen, något jag bevittnade från storarummets fönster. När jag väl kom mig iväg till jobbet var det igenmulet som vanligt.

Det blev rätt mycket skrivet under dagen, säkert 8–9 artiklar, räknade aldrig. Och återigen Brexit där Theresa May hänger allt lösare.

När det var dags för kvällsmat hade jag och Björn hoppats på ärtor och pannnkaka på Rosa men tyvärr fanns det inget kvar från lunchen så det fick bli kalops. Massor av folk! Men vi får oftast snabb service.

Fick förresten mitt exemplar av Björn Nordströms bok ”Fika med Björn” av Björn i dag. En kul intervjusamling som han låtit trycka på print-on-demand. Inte helt billigt, drygt 400 kronor, men färg rakt igenom och bra kvalitet på trycket.

Här har Björn samtalat (intervjuat) med alla som har kommit hem till honom och fikat med början under en period då han var sjukskriven för sin dåliga rygg. Nu har han samlat oss alla i den här boken. Kul idé! Intervjun med mig gör att boken hamnar i min bibliografi över svensk litteratur som på ett faktamässigt tar upp ufofrågan.

Sista dagen på passet innebär fika, dem här gången stod Erik för det hela och det blev mackor med bredbar ost. Två frallor var med pepparrotsost och vitlöksdito.

Det har varit ett bra pass men nu är det slut. Hem åkte jag med en av mina mera frekventa chaufförer, träffade Niklas en stund innan han gick och lade sig och sprang in i en hantel som någon placerat precis innanför dörren till ett rum i källaren och slog tån blodig. Inte så kul när jag var i färd med att ta ned tvätten.

Nå, nu blev tvätten nedplockad och sedan åt jag en macka innan det blev sängen 02.30.

 343 total views