Dagsarkiv: 27 september 2019

Järfälla Direkt och Englandsfix


I dag fick jag äran att vara med på förstasidan i vår lokaltidning Järfälla Direkt som ni kan se här ovan. Inne i tidningen blev det en helsida så jag kan inte vara annat än nöjd med exponeringen. Artikeln är en intervju med mig om det jag gör och givetvis nämns också AFU vilket är det viktigaste. Det står också att jag är aktuell med boken ”Verklighetens Arkiv X” men det är bara nämnt i en faktaruta. Med några små fel som inte betyder något tycker jag att journalisten Elinor Karlin gjorde ett bra jobb liksom hennes fotografkollega Ylva Bergman.

Jag har fortsatt jobba på mitt körschema för Englandsresan och dessutom skrivit klart mitt föredrag som jag ska hålla i Vetenskap och Folkbildnings monter på Bokmässan i morgon. Strök ett par skjortor också så att jag ska vara respektabel.

Anneli åkte in till den stora klimatdemonstrationen i Stockholm – det kom 60.000! – medan jag åkte till Semic och hämtade några lådor böcker till som skulle rensas ut. Fortsatte sedan till Circle K och bokade en lastbil till den 11 oktober då de två pallarna med Wendelle Stevens-materialet ska köras från Frihamnen, dit de kommit några dagar tidigare, till AFU i Norrköping.

En ganska lugn dag med förberedelser där också en del papperssorterande på skrivbordet ingick. Har också fått mejlkontakt med en viktig person i London som jag kanske kommer att kunna träffa när jag är där om en vecka. Vi får se. Pratade med Håkan E eftersom min kollega Mentz i Norsk Ufosenter hade mejlat om att han var klar med deras del av tidningen. Så nu kan Håkan slå ihop dem och skicka allt till tryckeriet.

När Markus kom hem hade jag och Anneli fixat kvällsmat, vegetariskt, och sedan hoppade jag och Markus in i bastun en stund. Kul att bada med honom eftersom han tidigare inte riktigt gillat bastubad. Där har man tid att prata om ditt och datt i lugn och ro och det gjorde vi.

Tittade en stund på ”Skavlan” som spelats in i New York med Greta Thunberg, Michael Moore, Steven Pinker och Stormy Daniels. Ett av de intressantaste ”Skavlan” på länge. Jag brukar inte orka titta särskilt länge annars.

Sedan packade jag väska och lade mig för att läsa tillsammans med Anneli. Vi ska upp tidigt i morgon.

 436 total views