Dagsarkiv: 01 november 2019

Brevskrivande och helg på jobbet

Började så smått planera för mitt föredrag på Solskiftesskolan i nästa vecka nu på förmiddagen. Men jag gjorde bara klart ramen och gör resten på måndag.

Tog istället en stund med att skriva ett par brev som jag borde ha svarat på för flera veckor sedan. Flera av dem för att kratta gången för kommande donationer till AFU. Och så satte jag mig och skrev ett brev som ska postas till över 800 personer i ett försök att hitta nya sponsorer till arkivet. Ett brev som jag hoppas ska utöka antalet med åtminstone ett tjugotal som går in varje månad med en slant på mellan 50 och 100 kronor.

Efter att ha fixat med tvätten, ätit lunch och lagat en trasig möbel tog jag bussen mot jobbet denna mulna höstdag. För nu väntar en helg på DN med start i dag och slut på tisdag.

Denna fredag var det ovanligt lugnt rent händelsemässigt. Men som vanligt blev det mycket skrivet.

När det vankades middag fick jag sällskap av fem kamrater! Det är inte var dag. Vi gick till Lilla Asien där jag tog min patenterade Hoisinanka.

Framåt kvällen fick jag ett mejl från en kvinna i Småland vars far precis hade gått bort och nu höll hon på att städa hans lägenhet. Där hade hon hittat en hel del gamla ufoklipp och tidskrifter som hon undrade om vi ville ha. Och det vill vi ju alltid. Nu är frågan vem som kan åka dit för att hämta dem.

För er som undrar så fortsätter jag att samla in pengar till AFU också på andra sätt och i dag fick jag in 60 kronor här på jobbet.

Rätt lugn dag om jag ska summera.

Hem till Skälby åkte jag med en av min reguljära chaufförer. Han brukar se på Ancient Astronauts och liknande på teve och vi kom att prata om det. Han berättade om hur man i ett avsnitt påstått att det fanns en flygzon som var förbjuden att flyga över på Antarktis och att några som ändå flugit där hade sett ett stort runt hål i isen, som en bas för flygande tefat. För mig låter det suspekt men jag vet faktiskt inget om det påståendet.

Desto mer visste jag om ett annat påstående om att det skulle finnas satellitbilder på en stor cigarr på isen där. Och just den saken hade jag själv skrivit om för drygt ett år sedan. Här kom ”informationen” från en notoriskt opålitlig källa på nätet kallad Secureteam10 och ni kan se bilden och läsa min text här.

Det sprids oerhört mycket fejkade nyheter i dessa kabelteveserier. Bluffar där bara ena sidan av en sak tas upp och allt som kan förklara det hela döljs för tittaren. Alltså sådant som vissa ufologer brukar anklaga myndigheterna för. Här görs det i den hela kommersialismens namn för att locka tittare.

 226 total views