Dagsarkiv: 22 november 2019

Redigeringsjobb och bra donation


I går kom Thomas Jörgensen från danska SUFOI med en bil fylld med omkring 30 plastlådor med ufomaterial från SUFOI som Thomas kört upp från Köpenhamn. En omfattande donation från våra danska vänner till AFU. I dag har Anders Liljegren visat runt Thomas på arkivet och själv har jag ringt och tackat honom och SUFOI för det fina bidraget till AFU. Arkivet växer!

När jag pratat med Thomas, som gav sig av tillbaka till Danmark i dag, jobbade jag på en stund med UFO-Aktuellt som börjar ta form nu. Väntar fortfarande på några texter som jag är lovad inom de närmaste dagarna. Mer än så hann jag inte (plus lunch) innan det var dags att åka till jobbet.

Fredag betyder fredagsfika för oss på DN.se. En stund där vi hinner sitta ned och prata med varandra. Jag hann diskutera amerikansk politik med Anders Bolling och lite hur vi har det på kvällsskiftet med såväl Mia Holmgren som min chef Frida Sandgren.

Sedan rullade det på. Inte så mycket stort en rätt mycket att skriva. Bland annat en komplicerad nyhet som flera reportrar på dagen börjat jobba på men inte fått i mål.

Hann med middag på Rosa Drömmar där det blev en grilltallrik. Vi brukar nästan alltid äta lunchmenyn, så även i dag i alla fall för min del. Då är priset också lunchpris, 95 kronor, vilket är alldeles utmärkt.

De senaste dagarna har jag diskuterat norskt rapportarbete med en norsk ufolog. Och även jag skulle önska mer samarbete över nationsgränserna och över föreningsgränserna. Här finns mycket att göra.

Själv ägnade jag en timma mellan 01.30 och 02.30 då jag kommit hem, åt att föra in korrektur på de sidor av UFO-Aktuellt som Stefan hittills kunnat läsa. Men sedan var jag tvungen att lägga mig. Lång dag.

 269 total views,  1 views today