Dagsarkiv: 25 november 2019

UFO-Aktuellt nästan klar


I dag kom min senaste kosmonautautograf fram från en säljare i Moskva. Aleksandr Kaleri som varit i rymden ett stort antal gånger. Köpte den billigt på Ebay mest för att jag ville testa mitt konto där som jag inte använt på flera år men också för att jag ju samlar på autografer från rymdresenärer. Ni kan se mitt senaste tillskott här ovan.

Annars gick jag raka vägen till datorn och fortsatte jobba med UFO-Aktuellt nummer 4 och fortsatte med det till framåt 16 på eftermiddagen. Då låg allt på rätt plats och var genomläst för att skickas till Stefan för korr. Stefan har ju redan börjat läsa och nu tar han hand om resten.

Fick ett samtal från Sveriges Radio och Musikhjälpen som jag redan haft en del kontakt med via mejl. Nu pratade vi igenom vad det hela går ut på och vilken roll UFO-Sverige kan få i denna insamling.

Har äntligen tagit mig tid att sortera in bilderna från Kalifornien i somras på rätt plats på mina externa hårddiskar. Är faktiskt inte riktigt klar med allt efter konferensen i Irvine än, bland annat har jag en hel del ljudinspelningar som också ska arkiveras på rätt plats. Men nu har jag i alla fall börjat, vilket är bra.

Framåt kvällen lagade jag och Anneli mat tillsammans (efter att även ha lagat lunch ihop då Anneli varit ledig i dag) och sedan satte vi oss och tittade på det första avsnittet i säsong tre av ”The Crown”. Äntligen har vi en serie att titta på tillsammans igen.

Och så har jag och Anneli bjudit in våra grannar och ett antal vänner på vår sedvanliga glögg- och grötfest i mitten av december. Den ser jag redan fram emot!

Har också plockat lite med mina frimärkena denna måndag. En bra avkoppling som även innehöll en del jobb med tvätten. Rätt bra avkoppling även det. Insamlingen på Facebook tickar på. Tack alla ni 52 som hittills har hjälpt AFU att bli ännu bättre!

Hade tänkt att lägga mig vid midnatt men då kom Stefans korr så jag satte mig och förde in det och när jag nästan var klar kom UFO-Sveriges bildanalytiker Oskar med en tänkbar lösning på gårdagens bild. Men den får jag återkomma till. Klockan 01 var jag i alla fall färdig för sängen.

 311 total views