Dagsarkiv: 30 september 2020

Hjälper Niklas och till Rolf Gohs dödsbo

Niklas vid den fullpackade bilen.

Klockan 12 knackade jag på hos Niklas i Solna för att hjälpa honom att köra en massa skräp till återvinningen, vilket tog två varv, innan Niklas bjöd på lunch på Max. Att det blev Max berodde på att vi hade en tid att passa klockan 14 på Råsundavägen dit Niklas hängde med för att hjälpa mig att bära.

För i dag hade jag stämt träff med Karin som håller på att städa ur Rolf Gohs lägenhet och hon hade lovat mig att hämta böcker och skivor som han lämnat efter sig. Så jag och Niklas plockade ur några hyllplan och och packade i tiotalet kassar som vi sedan kånkade ned för de två trapporna, över gatan och ut till bilen.

Ni kan se Niklas vid den fullpackade bilen här ovan. Tyvärr hade Niklas ingen möjlighet att följa med hem eftersom han har kören i dag så jag fick åka själv och packa ur allting i garaget för an första sortering.

En del av dagen har jag också ägnat åt att jobba med boken där antalet nedslag nu är 629.750, men den växer inte särskilt mycket nu. Istället är det en massa fixande för att få kapitlen så bra som möjligt. Det tar nog ett par veckor till är jag rädd.

Jag har ägnat en stund åt att göra klart mitt föredrag för RT 143 som jag ska hålla i morgon. Det gäller ju att hitta nya saker att prata om som det här gänget inte hört tidigare. Nu blir det en del nya åhörare också så en del gammalt blir det, men jag vill förnya så mycket det går.

När Anneli hade Zoomträff med sina kompisar i nätverket (och de verkade ha roligt som det lät från rummet) tittade jag på andra delen av ”The 100” som Anneli ändå tycker är för otäck. Men, den är lite intressant tycker jag även om det är lite tunt ibland. Ska i alla fall se klart på den vid tillfälle. Gillar man science fiction så gör man ju.

Först framåt 01 hade jag fixat klart allt. Tvätt i maskinen, digitala filer från Rolf Gohs kopierade till externa hårddisken och servern och en macka inmundigad.

 101 total views