Dagsarkiv: 4 oktober 2021

Fortsatt kursjobb och Facebook nere

Hösten blir allt tydligare.

Har fortsatt jobba på med förberedelserna inför helgens kurs för fältundersökare, och blivande sådana, under förmiddagen. En hel del arbete återstår och det samma gäller för Tobias arbete där han sitter i Norrköping. För det som tar tid just nu är att få ihop allt som måste finnas på plats innan vi känner oss klara med rollspelet som är en viktig del av kursen.

Jag tror att jag ringde Tobias sex gånger under dagen och det lär bli ytterligare några samtal i morgon.

UFO-Aktuellt är på väg till Sverige och Norrköping och det verkar som om tidningen ska komma i morgon, tisdag. I vilket fall så tar vi med en låda till kursen så att alla där kan köpa ett exemplar om de så skulle vilja.

Dagens stora nyhet blev att Facebook packade ihop vid 17.40-tiden på eftermiddagen. Något jag skrev om under kvällen. Först sex timmar senare, strax före midnatt, var Facebook åter igång. Jag bevakade detta under kvällen, bland annat genom att intervjua en cybersäkerhetsexpert.

Hoisinanka till mig och biff black and white till Björn.

Jag och Björn gick till Lilla Asien för att äta vår kvällsmat och det fick bli Hoisinanka för min del. Det var länge sedan. Eftersom jag inte kunde få ut någon bild under kvällen då Facebook låg nere så publicerar jag den här istället.

Under dagen satt jag och min skyddsombudskollega Hans Arbman och jobbade några timmar med rapporten från vår rundringning. Vi blev nästan klara men får fila klart under morgondagen då vi ska ha möte i möbleringsgruppen.

Satt också med på ett kortare klubbmöte där jag och Hans hade hittat ett ledigt rum och körde från min bärbara. Som vanligt berättade vi om läget i arbetet med rundringningen och ommöbleringen. Två saker som alla givetvis är nyfikna på.

Det blev en i övrigt lugn kväll om än lite splittrad. Men så är det ofta.

Anneli tog bilen för att besöka Eva som det var ett tag sedan vi träffade och med sig hade hon en kasse böcker, alla med kinesiskt tema, som jag hittat åt Eva och som hon betalar en mindre slant för. Ett av mina små projekt när det gäller att samla in pengar till AFU.

Hem efter 01 och i säng 02.30. Då hade Tobias precis levererat en ny version av bilder som jag bett honom om.

Loading