Radiointervju och Ängelholm


Började dagen med att bli intervjuad på telefon för Nyheter i Barnradion av två ungdomar och programledaren Anneli Koskinen. Vi pratade ufo och UFO-Sverige. Programmet sänds i morgon i P4 med start 09.33 och inslaget med mig kommer omkring 9.50. Sedan packade jag väskan och åkte för att plocka upp Anneli och så vidare till Ängelholm.

På vägen ner hämtade vi Carl-Anton och Roger i Nyköping och så var bilen full. Som vanligt tog vi ett depåstopp på Burger King utanför Värnamo där även bilen fick sitt. När vi lämnade bensinstationen lyste himlen illande röd men snart hade mörkret lagt sig över färden.

Strax före 18 var vi framme i Ängelholm och checkade in på Lilton.

Kul att träffa gänget igen, vi blev 13 personer och sedan ytterligare tre när Tage, Christina och Anders B äntligen kom eftersom de dels kört en jätteomväg via Göteborg och dels hamnat i en olycka utanför Halmstad där de blev stående i 90 minuter. Till slut dök de upp 22.45.

Vi andra roade oss med att äta pizza, dricka öl och prata – och titta på ”På spåret”. Det blev en hel del ufoprat som sig bör!

Det blev prat fram till efter midnatt.

Mats tar hand om våra pizzor på Enesko pizzeria.

 427 total views,  1 views today