Jobb med UFO-Aktuellt hela dagen


I dag är det första dagen på min långa ledighet och den har jag ägnat helt åt att arbeta med nästa nummer av UFO-Aktuellt, nummer 1 för i år. Med två små undantag. Dels en utflykt till posten för att hämta ett rekommenderat brev från en ufolog från Colombia som vill intervjua mig och dels för att äta lunch med Anneli framför ett avsnitt ”Seinfeld”.

Men tolv timmar eller så har jag suttit framför datorn och redigerat, skrivit och layoutat. På en skärm intill har jag lyssnat och tittat på Michael Cohens vittnesmål inför kongressen och det var en djupt fascinerande uppvisning.

Så dagen har inte varit särskilt händelserik men hyfsat produktiv. Hann med att göra 20 sidor i princip helt klara men trots att jag fick en del material skickat till mig under dagen väntar jag fortfarande på ett par artiklar. Precis som vanligt med andra ord.

Klockan 02 stängde jag av programmet och lät datorn vila.

Annars började dagen med ett dödsbud som jag fick från min tidigare kollega på Norrbottens-Kuriren Mikael som numera bor i Irland. Han berättade att vår gemensamma vän och min klasskamrat från Journalisthögskolan i Göteborg, Torbjörn Skarhed, hastigt gått bort. Väldigt tråkigt att höra. Torbjörn var en vänlig och skärpt kille som skulle ha fyllt 67 år i mars.

Trevligare var att Anneli fick sällskap av Maria också i dag. Vi åt middag och sedan gick jag in till mig och damerna satte sig vid köksbordet och spelade spel.

En bild från glada dagar i Göteborg, tagen av Mikael utanför Slottskogsobservatoriet. Från vänster: Undertecknad, Torbjörn Skarhed, Jan Persson (bror till Mikael), Anneli och Mikaels fru Liz.

Loading