Bokning av bil


I dag körde jag Anneli till vårdcentralen för att byta bandage. Och såret såg bra ut fick hon veta. Vilket känns skönt. Även små framsteg är viktiga just nu känns det som. Anneli är på fortsatt gott humör och sköter telefonen med en hand medan hon hoppar omkring på ett ben som ni kan se på bilden från Barkarby vårdcentral är ovan.

Passade också på att gå in på Coop i Barkarby för att väga nya boken och den visade sig hamna på 451 gram med mjuka pärmar. Något som innebär att den kommer att kosta 80 kronor att skicka till USA.

Så det gäller att anpassa priset så att folk ”over there” kommer att vilja köpa den.

Innan vi kom så långt hjälptes vi åt att boka bil till mig i Los Angeles så nu är den saken ur världen. Det blev en Ford.

Fixade med tvätten innan det blev lunch i form av gravad lax och kokt potatis förstärkt med senapssill.

Sedan var det dags att börja sista skiftet före semestern. Och det blev en dag med åtta artiklar och en hel del uppdaterande. Inget som välte jorden men ändå nog för att hålla läsningen av DN.se i gång.

Kilade över till La Barca och åt en Calzone Special i min ensamhet. Och det var sannerligen inte många själar på restaurangen heller. När jag satt där kom kocken utrustade och ropade ”Clas, Clas!” eftersom han ville hälsa. Alltid kul.

I dag lade Corren ut Norrköpings Tidningars intervju med mig om min nya bok, den artikel som kommer i Norrköpings Tidningar i morgon. Lite lustigt. Man skulle ju tro att den tidning som faktiskt gjort intervjun skulle vara först att publicera den. Men dagens tidningsvärld ser inte ut på det viset, tidningar ägs av samma personer och byter artiklar hur som helst.

I vilket fall blir det bra reklam för boken – om än lite tidigt. Den är ju inte ens tryckt ännu.

237 total views, 1 views today