Middag med hela familjen och ufojobb

Middag för fyra (mig med!).

Jag har fortsatt att jobba med uFO-Aktuellt vilket bland annat inneburit att jag skrivit en lång recension om Maurizio Vergas bok ”Flying saucers in the sky” (Amazon) om 1947, alltså det år som de flygande tefaten blev ett begrepp på allas läppar. Maurizio har gått igenom 23.000 tidningsklipp och jobbat med boken i 13 år vilket bara det är en anmärkningsvärd prestation.

Sedan fick jag nyheter från Roger Glassel som fått svar från det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon om flottans arbete med ufofrågan och det visade sig att det finns en föga känd arbetsgrupp med personal från flera myndigheter som leds av flottan i jakten på att identifiera de inkräktare som observerats och observeras över olika avlysta luftrum.

Jag skrev en snabb sammanfattning av mejlet han fått och skapade en artikel som Roger godkände och som nu kan publiceras i en längre version i det kommande numret av UFO-Aktuellt.

Framåt dagen hämtade Markus Niklas och så åt vi först lunch (pasta vongole) och sedan middag (grillad fläskkarré med färskpotatis och grönsallad med ett gott vin) till kvällen. Det ska erkännas att det inte var mycket till grillväder så jag fick stå på verandan ensam i jacka och grilla köttet. Och var sin majskolvsbit.

Har också tagit tag i några högar med papper och organiserat dem och det börjar bli hyfsad ordning i den mest belamrade hyllan. Men samtidigt dyker det upp en del dåliga samveten som jag borde ta tag i så snart det går. Folk att ringa och andra att skriva till. Får sätta av några dagar i sommar för att få det gjort.

När grabbarna satte sig i Markus rum och började spela på var sin dator slog jag och Anneli oss ned i soffan och tittade på ”The Grand Budapest hotel” från 2014, en udda film som fick en drös Oscarnomineringar och även tog hem ett antal. Rätt udda, snygg och intressant men kanske mer en svag fyra än någon riktig höjdare.

Sedan satte jag mig och skrev artiklar till UFO-Aktuellt (efter att ha fixat disken) fram till 01.30 då det fick räcka för i dag.

Markus tar för sig av pastan.

 110 total views,  1 views today