Fin donation från Frankrike

Bokgåvorna från Gilles Munsch.

I dag ringde Postnord på dörren med ett paket från min vän Gilles Munsch i Frankrike. Sju franska böcker om ufo som AFU inte har sedan tidigare. Riktigt fint och ett bra tillskott till våra samlingar. Själv kan jag inte franska men så är AFU heller inte till bara för oss i AFU:s styrelse utan för hela världens ufologer och intresserade. Det är sådana här donationer som gör oss ännu mer internationellt gångbara.

Jag publicerade bilden på Facebook med en knapp som gör att det går att donera pengar till UFO-Sverige under men utan att skicka ut någon särskild uppmaning till mina vänner där.

Pratade en stund med Anders Berglund om nästa styrelsemöte också. Vi var överens om att det nog kan vänta ytterligare några veckor eftersom det just nu inte finns några nya beslut att ta. Pandemin har inte förändrats på något sätt som gör att vi kan planera för större evenemang ännu. Förhoppningsvis går det lite längre fram i sommar.

Tvätt- och diskmaskinen startades också, något som Anneli fick ta hand om när hon kom hem. Slog en signal till Niklas också eftersom jag missade honom när han var hemma i helgen. Pojken behöver en ny cykel, visade det sig. Men numera är sådant inte föräldrarnas uppgift att fixa.

Jag åkte till jobbet extra tidigt i dag eftersom jag hade ett videomöte klockan 15 i en skyddsombudsfråga. Ett bra och produktivt möte.

När jag väl satt framför datorn blev det en lugn kväll. Jag gjorde en intervju med en finländsk smittskyddsexpert som konstaterade att det är noll döda i Finland de flesta dagarna nu. Lite skillnad från Sverige. Men även här sjunker dödstalen nu vilket känns skönt.

I kväll kunde jag och Mia gå till La Barca och äta pizza utomhus tillsammans vilket inte tillhör vanligheterna. Men så hade vi två andra reportrar på plats också, en av dem en semestervikarie. De är på gång in nu.

Detta skulle bli en av de lugnare kvällarna hittills. Nästan lite för lugn.

 133 total views,  3 views today