Flera möten och skrivjobb hemma

Möbleringsmöte.

Under förmiddagen jobbade jag på med lite mejlskrivande till bland annat min vän Sam J Lundwall och även till Avi Loeb i USA. Sam J är en vän av AFU och har tidigare donerat ett antal böcker ur sin samling till oss. Nu hoppas jag att vi kan ses framöver för att prata lite. Sam J har betytt oerhört mycket för svensk science fiction, inte minst genom sitt Delta förlag.

Avi jobbar på med sitt Galileoprojekt och han var mycket nöjd med artikeln jag hade skrivit på DN.se om Beatriz Villaroels engagemang i det. Två mycket bra kontakter som jag har lärt känna, inte minst Avi själv som alltid svarar prompt på mina mejl.

Jag har också fortsatt att hålla kontakten med Crazy Pictures när det gäller nästa års stora expo som UFO-Sverige och AFU kommer att anordna. Mycket kvar att planera där.

Innan jag gick till jobbet ringde jag också generaldirektören på den finländska smittskydsmyndigheten som jag har intervjuat många gånger under pandemin – men det var ett tag sedan. Jag ringde också en statsveterare i Malmö som brukar hjälpa mig att läsa isländska medier och myndighetsrapporteringar. Bokade upp båda för intervjuer senare i veckan.

Sedan var det bara att ge sig av till DN där jag inledde arbetskvällen med först ett möte där jag är med som stöd till en person och sedan raka vägen till nästa som var ett nytt möbleringsmöte. Ni kan se några av oss på bilden ovan.

Under kvällen ringde jag till norrskensspanaren Calle som jag har intervjuat tidigare och han var lite lätt pessimistisk över att det skulle bli något särskilt häftigt i kväll. Däremot var han nöjd med det teveinslag jag gjorde om norrsken och som ligger ute på DN:s Instagram, ni kan se det här.

Det kan åter konstateras att det händer mycket spännande nu och när jag kollade in hur många som läst mina artiklar om Beatriz Villaroels rymdmysterium och om norrskenet så är det bara att notera hur enormt stort allmänhetens intresse för dessa frågor är Bara att fortsätta skriva med andra ord.

Eftersom det hände mycket när det gällde coronan så fick jag hämta en tunnbrödsrulle på Nyhetsgrillen. Mer hann jag inte. Men det är inte fy skam det heller.

Blev kvar en bra stund efter 01.

 445 total views,  1 views today