månadsarkiv: november 2020

Bra fart på poddlyssnandet

Under dagen fick jag ett mess från Marko Säävälä som jag spelade in en podd tillsammans med för några dagar sedan och han konstaterade att avsnittet där vi pratade om ufo var hans mest lyssnade hittills. Roligt att intresset är så stort.

I övrigt har jag försökt jobba trots en fortsatt värk under ögat. Ringde min opererande läkare i morse och fick veta att det var en tårsäck som fått en smäll och som nu orsakade eländet. Fick också ett recept på ögondroppar att hämta ut för att bli kvitt eländet.

Markus var snäll och åkte till apoteket medan jag åt lunch framför teven. Hade hoppats kunna jobba med UFO-Aktuellt men det gick bara inte.

Pratade med ett ufovittne som ringde mig från Stenungsund. Han hade sett ett mindre lysande föremål i går och kontaktat lokaltidningen. Där fick han veta att fler observerat samma sak och även UFO-Sveriges rapportcentral hade fått in iakttagelser.

Arbetsdagen började bra och jag fick rätt många artiklar skrivna men efter att kvällen gick blev det ondare och till slut var det inte alls lätt att jobba längre. Åt i alla fall en hämtad kebabtallrik tillsammans med Björn.

Hem efter midnatt då min chef tyckte att han inte ville se mig plågas längre.

 310 total views,  1 views today