månadsarkiv: november 2023

Föredrag för fyrtio RT-medlemmar

Långbord!

I kväll tog jag och Anneli bilen in till stan och restaurang Wijnjas där RT143 Royal med Peder i spetsen bokat sitt sjuttonde föredrag med mig. Men den här gången hade de fyllt på med OT70, RT14, RT99 och en rad Ladies’ Circle så det blev en blandning av både män och kvinnor. Kvinnorna kom från LC125 City, LC6, LC102 Victoria, LC159 och LC171.

Platsen var ett rum under marken där ett ordentligt långbord dukats upp och en platteve ställts i ena änden där jag pluggade in datorn. Som vanligt riktigt roligt att återse en massa gamla kända ansikten även om de allra, allra flesta var nya för mig.

RT143:orna.

Jag pratade om TV4-projektet som blev en röd tråd i föredragningen men startade om UFO-Sverige och AFU. Det hela tog 45 minuter och efteråt fick jag många nyfikna frågor och en massa positiva omdömen där flera för första gången hade upptäckt UFO-Sverige och AFU.

Osten presenteras.

Maten var oxkind och puré med en smaskig ostbricka efteråt som vi fick presenterad för oss av en ur personalen. Det blev en lång sittning med många roliga samtal och jag och Anneli var inte hemma förrän efter 23 och i säng först till midnatt.

Dagen började annars med att jag gjorde klart UFO-Aktuellt. Skrev den sista artikeln och sedan körde jag ut den sidan och tog med när Stefan hämtade mig för att sperla badminton vid 10.40-tiden. Anneli hade bilen så det blev till att bli upplockad.

Fast jag kunde nog ha stannat hemma för matchen gick inte alls min väg med två brakförluster i första och andra set och lite bättre i sista. 5–15, 6–15 och 15–9 slutade det hela. Så än lever matchserien!

Bra i alla fall att jag blev klar med tidningen och nu hoppas jag att Stefan ska hinna klart korrekt under morgondagen. Och i dag kom intervjun med mig i All Radio ut. Ni kan lyssna på den här.

Efter matchen plockade jag upp en kebabrulle på Skälby pizzeria och så åt jag den framför ett avsnitt ”Simpson’s”. Då hade Anneli precis kommit tillbaka efter att ha hjälpt Ylva med lite bordsfixande.

Så mycket annat blev det inte i dag. Pratade med Fred om att ses i nästa vecka, med Andreas (min redaktör) om att skriva om lite i ett kapitel och med Tobias om att jag skrivit en artikel för ufo.se som han kunde lägga ut, vilket han gjorde.

Vid midnatt var det dags för en god bok och en god natts sömn.

Loading