Packning, UFO-Aktuellt klar och testad

Befunnen frisk.

I dag var det dags att testa mig och få ett intyg så att det inte ska bli några problem när jag kliver på planet i natt, egentligen i morgon bitti väldigt tidigt. Och allt var okej. Medan jag väntade på att få svaret kikade jag in på Myrorna en stund och hittade ett par böcker som jag köpte till AFU.

Annars startade dagen tidigt med att jag satte mig vid datorn och gjord klart Kryptizkt som Stefan snabbt läst korrektur på. Det blev de vanliga fyra sidorna om ett ganska okänt havsodjur som Richard Svensson berättar en intressant historia om.

Skickade det hela till Håkan och meddelade våra norska vänner att den svenska delen nu var klar; de har fram till söndag på sig att fixa sin, sedan går den till tryckeriet.

Har suttit vid datorn en del och skrivit ut de sista papperen som jag måste ha med mig för att få resa till Houston. Kikat lite på teve och följt det allt värre läget i Ukraina där Putin nu sätter in tunga vapen mot Kiev och dess invånare. Det är för hemskt och tankarna på hur läget i Europa plötsligt förvärrats och skapat en osäkrare tillvaro också för oss svenskar går inte att slå bort.

Folkbladet den 19 februari.

Lite positivt kom i alla fall via posten i dag. Dels en stor artikel i Folkbladet från den 19 februari som tog mesta delen av förstasidan och ett helt uppslag inne i tidningen, ni kan se hur det såg ut här ovan. Men framför allt att Anneli nu fick ersättning genom sin försäkring för den livsvariga skada hon fick när hon slet av hälsenan.

Pengar kan knappast ersätta den nedsatta funktion hon har i sitt ben men det var ändå skönt att det blev ett bra beslut för henne där.

Fick också besked om att mitt fördrag på Vetenskapsfestivalen nu har fått ett annat datum efter att det event som skulle ha ägt rum mitten av mars ställts in. Så nu bär det av till Göteborg den 4 maj. Det ser jag verkligen fram emot!

Vi åt middag tillsammans och sedan tittade vi på ”Ett fall för Vera” med avbrott för statsministerns tal till nationen där Magdalena Andersson inskärpte det allvarliga läget för oss. Också det gör att det känns extra tungt.

Sedan blev det sängen före 22. Ska ju upp 03.30 för att åka till Arlanda.

Loading