Badminton och Zappaköp

Bootleginköpet.

Jobbade en stund vid datorn inna det var dags att köra till Komethallen för att få stryk i badminton av Stefan. 1–2 blev det och siffrorna blev 12–15, 10–15 och 16–14 med lite tröst i tredje setet alltså. Men som vanligt skönt att rusa runt lite och roligt att träffa Stefan.

Innan jag åkte hem stannade jag till hos Anneli på hennes jobb för att köra hem lite blommor och annat som hon haft på kontoret. Den 16 juni gör hon sin sista arbetsdag och nu har hon börjat plocka hem en del privata saker.

Utsikt från köksfönstret.

Eftersom dagen rullat på rätt långt fick det bli en kebabrulle från Skälby Pizzeria och en stund framför ”Simpson’s” innan jag var tvungen att gå till bussen. Med som sällskap hade jag Jörgen Jörälvs bok om Sam J Lundwall ”Delta science fiction – Historik och bibliografi”. Riktigt rolig att läsa eftersom många nämn som nämns där är personer jag har eller har haft någon relation till.

Ett tack från Jörgen Jörälv.

Väl på jobbet gick jag rakt genom byggnaden och ut på Gjörwellsgatan där det pågick en försäljning av vinyl. Där stod Måns Wallgren som jag jobbat med tidigare och pratade med Stefan Dimle som var den som sålde skivorna. Och se, där fanns det några Zappabootlegs och en av dem slog jag till på – en inspelning från Michigan state university 1974. En bra årgång.

Sedan blev det jobb. Och mest en massa skjutningar och knivskärningar. Men också några Ukrainaartiklar. Mat blev det på Lilla Asien.

Under kvällen messade jag med en man som håller på att arrangera ett större möte med personer som han kallar ”vakna”, alltså sådana som i hans mening ifrågasätter SVT och liknande medier. Att man också skulle ifrågasätta alternativa medier verkade mindre viktigt.

Men mannen verkade vettig och gick att diskutera med vilket var bra.

Klockan 01 var det slut för i dag.

Loading