Föredragsskrivande

Min placering i dag.

I dag har jag ägnat hela dagen åt att skriva föredrag till Finland, Norrköping och Lund. I Finland ska jag tala inför Fuforas 50-årsjubileum den 3 september, och det blir på engelska, i Norrköping blir det ett mera allmänt föredrag på Kunskapens hus den 5 september och i Lund ett lite specialiserat för arkitektstuderande den 7 september.

Jag blev inte riktigt klar eftersom lite annat skulle göras här hemma också men i morgon knyter jag ihop säckarna. Det är ju tre ganska olika föredrag, och olika långa, som ska köras.

Eftersom påsen med nya fötter till bänkarna som tappade sina i samband med festen för en vecka sedan kom i går plockade jag fram dem och testade så att de skulle passa. De förra vi beställde var för stora och funkade inte alls.

Äntligen fixat.

Men de här var perfekta så nu kunde jag gå ut på verandan och trycka på dem på de fyra bänkar som vi ännu inte har kunnat lämna tillbaka. Nu kan vi det!

Jag har också kört en tvättmaskin och hängt den och vattnat blommorna som jag hade en kom ihåg-lapp om från Anneli. Lunchen blev sen framför ett avsnitt ”Simpson’s”.

Så mycket mer har jag inte gjort i dag. Jo, läste vidare i Anders Holmqvists ”Cederborg & luftjärnet – ett bortglömt och hisnande svindleri” som är intressant men kanske inte jättebra. Men jag vill ju veta hur det går.

Sedan blev det sängen till midnatt efter att ha pratat med Anneli och tittat en stund på teve.

Loading