Föredrag för Bonnier News och UFO-Aktuellt

Pratade inför 200 utvecklare på Bonnier News.

I dag kom UFO-Aktuellt hem i lådan och vad den innehåller kan ni se här nedan. Annars har dagens fokus legat på bokskrivande där jag har intervjuat ytterligare vittnen till Murjekhändelsen och det kapitlet ser ut att bli riktigt intressant.

Tog också bilen in till Blique by Nobis, ett hotell på Gävlegatan, där jag höll ett 45 minuter långt föredrag om ufo som sista punkt på en lång dag för 200 utvecklare från Bonnier News. Anneli var med som stödtrupp.

Fyra skärmar gjorde att alla kunde se.

Jag var ju här förra året också och fick även då avsluta deras dag, men då var det en kvart som gällde. Vilket var kul att göra något av. Den gången blev mitt föredrag det mest uppskattade under dagen så nu var jag alltså åter ombedd att köra en vända.

Givetvis var det helt nytt material med information, underhållning och glada skratt. Och det blev mycket uppskattat också den här gången med många frågor på slutet.

Ufo funkade bra för den här gruppen.

Det är roligt att komma ut och möta en publik som inte är specialintresserad, det är då man märker hur viktigt det är att berätta om ufofenomenen på ett nyktert och spännande sätt. Efteråt gjordes en mentimeterundersökning där 67 personer tog upp mobilerna och tryckte fram vad de tyckte var bäst under dagen. Som ni ser ovan kom ”ufo” inte bara i centrum och fick också stora bokstäver. ”Spökraketer”, ”X-files theme” och ”clas svahn” fick också en del röster.

På vägen ut hörde jag en utvecklare från ett grannland säga: ”Jag hade aldrig hört talas om spökraketer tidigare. Och det här var både intressant och väldigt roligt.” Bättre beröm kan man inte få.

Sedan löste jag och Anneli in våra drinkbiljetter i baren, jag tog två kalla Cola och Anneli två bubbel. Allt intogs tillsammans med hur mycket pizzabitar man nu orkade äta. För min del blev det massor av prat eftersom många kom fram och ville fråga eller uttrycka något om föredraget.

Vid 19 körde vi hem och liksom förra året plockade vi med oss en granne som bor ett par kvarter bort så att han slapp tunnelbana och buss.

Hemma ringde vi min gamla arbetskamrat Bengt Larsson och grattade honom på födelsedagen, sorterade lite digitalt material i datorn och sedan såg jag och Anneli de två sista avsnitten av ”Happy valley”. Rekommenderas!

Sängen efter 23 med en ny bok.

Nya UA.

Loading