Mörkt och kulet

En mörk och kulen dag som tog mig och Anneli till Mio för att köpa några småhyllor och till Coop för att veckohandla. På butiken träffade vi min tidigare arbetskamrat Helen Hellmans som gick i pension för cirka tio år sedan så där blev vi stående och prata en stund.

Och lite regn.

På förmiddagen pratade jag med föreningens sekreterare Victoria som hade blivit intervjuad av Tranås Tidning hemma hos sig. Det togs film och bilder så det kommer att bli ett digitalt reportage på nätet om någon eller några dagar. Victoria var nöjd med hur det hade gått förutom att de aldrig åt upp kladdkakan som hon hade bakat.

Fick också ett samtal från en folkhögskola som vill intervjua mig nu på fredag. De jobbar med rymdtema och tänker då även ta upp ufofrågan. Det ställer jag givetvis upp på.

Eftersom jag kände mig lite sänkt under eftermiddagen hamnade jag i soffan och tittade på ”Barbie” medan Anneli, som redan sett den, stickade i stolen bredvid. En helt okej film även om jag kanske inte förstår de riktigt stora hyllningarna av den.

Några av mina solförmörkelsehelsaker.

Posten hade med sig två av mina Traderavinster. Den ena var ett kuvert som hade flugit med rymdfärjan Challenger och den andra en försändelse som skickats i samband med solförmörkelsen 1954 och som jag inte hade förut.

Här lastar personalen pallen.

Framåt kvällen kom så äntligen lastbilen till Rice university för att hämta pallen med böckerna som ska till AFU. Trodde alla! Sent svensk tid fick jag ett mejl om att lastbilen varit för stor (trots att vi sagt till om den saken) och inte kunnat ta sig in till lastplatsen. Nu kommer en mindre lastbil i morgon istället så ingen skada skedd.

Allt är i alla fall lastat och klart och pallen står där den ska sedan personalen på Rice gjort detta under dagen.

Ganska lugn kväll. Hjälpte en ufokollega i USA och en i Tyskland med några frågor. Annars åt vi kvällsmat och tittade en stund på teve. I säng 23.30.

Loading