Bokskrivande och sista jobbdagen

Fint väder i dag också, rena våren, och det känns konstigt att SMHI har flaggat för att det kan bli snö redan i morgon. Men, det är ändå mars månad och vi ska inte ropa vår ännu. Det är alldeles för tidigt. April brukar kunna bjuda på en hel del tråkiga överraskningar också.

Själv har jag startat dagen vid datorn (ingen överraskning kanske), gjort en kort intervju och skrivit 3.609 tecken på boken. Summa summarum just nu är 365.805.

Fick också morgondagens avsnitt av Ufopodden mejlat från Emelie på SR. Plus en massa länkar som de har använt sig av i arbetet med programmet. Denna gång handlar det om en del mystiska händelser i Bajkalsjön och det är alltså inget som UFO-Sverige har det minsta med att göra. Lite spejsat kan jag tycka men spännande givetvis.

Har mejlat med Fenix Ungkulturhus i Visby som vill ha en ufoföreläsning för unga framåt hösten. Och det är ju bara kul att göra en sådan sak. det var länge sedan jag var i Visby och pratade. När jag kollar så var det faktiskt 2007. Innan dess 2006 och 1992!

Sista dagen på passet i dag. Min tur att fixa fika åt gänget.

Mer kommer.

8 total views, 8 views today