Markus och Niklas och klar med UFO-Aktuellt


I dag var de sista dagen på några månader som hela familjen kunde äta lunch tillsammans. På tisdag åker jag och Markus till Georgia för att flytta honom till nya skolan i Florida och dagen efter flyger Anneli Florida för att möta oss där. Så innan Niklas stack iväg för att spela innebandy och Markus för att spela golf passade jag på att ta en bild av bojsen tillsammans.

Själv har jag jobbat med UFO-Aktuellt medan Anneli har strukit tvätt. Framåt lunch ringde en researcher på TV4:s Nyhetsmorgon och frågade lite om den amerikanska solförmörkelsen och jag hjälpte henne med det.

Markus tipsade också om att jag var omnämnd i en artikel i Jönköpings-Posten i dag den 20 augusti. Det var en förhandsartikel om att jag ska till Högskolan i Jönköping och hålla föredrag den 7 september. Rubrikmakaren tyckte att han eller hon var vitsig när det blev ”Ufo-fantast en av höstens föreläsare på högskolan” i rubriken. Inte så rättvisande kanske.

Jönköpings-Posten: ”Ufo-fantast en av höstens föreläsare på högskolan”

Medan Anneli och Markus var på banan köpte jag biljetter till oss tre till Kennedy Space Center och Cape Canaveral till på lördag. Ska bli roligt att äntligen komma dit.

Och så gjorde jag klart UFO-Aktuellt nummer 3, med lite möda eftersom en annons krånglade och jag fick lägga den vid sidan för att kunna göra den pdf som jag på kvällen kund mejla till Stefan som nu ska läsa korr på tidningen. Detta innebär att jag kan föra in ändringarna när jag är tillbaka igen på måndag och då även skicka den helt färdiga tidningen till Håkan E.

Mer kommer.

3 total views, 3 views today