Brevjobb, BTJ och protokollkoll


I dag fick jag protokollet från vår sekreterare Victoria för genomläsning så jag ägnade en timma åt att gå igenom det. Mejlade sedan tillbaka texten till henne för vidare justeringsgenomgång av andra. Snabbt skrivet av Victoria vilket är bra, det är alltid bäst när protokollen kommer ut till alla inblandade så snabbt det går.

Har ägnat en stund åt att skriva brev också och lite allmänt hemarbete. Vid 14-tiden tittade vi på dagens presskonferens från Folkhälsomyndigheten och andra och lyssnade på när Niklas ställde frågor. Ni kan se honom här ovan under den tevesända presskonferensen.

Har också talat med några journalister som hört av sig sedan de fått underliga mejl från en förvirrad person och förklarat för dem att jag känner väl till honom. Det är många som hör av sig och flera berättar att personen är väl känd hos dem sedan tidigare. Tråkigt när en vilsen människa belastar andra personer på det sättet.

Annars är det bara att konstatera att det går bra för UFO-Sverige just nu med en stark ökning av antalet besökare på ufo.se och en tydlig tillströmning av nya medlemmar i vår Facebookgrupp.

Ute har det varit fint och påskliljorna har tittat fram i vår rabatt tillsammans med en del andra vårblommor.

Själv har jag börjat läsa en ny bok från Bibliotekstjänst, ”Netraya” av Lovisa Wistrand. Hittills bådar boken gott men det får bli en snabbläsning för att jag ska hinna hålla deadline för min recension. Nästan 400 sidor är den på.

Markus och Anneli åkte till affären för att veckohandla (det fanns toapapper) medan jag läste och skrev. När de kom hem packade vi ur bilen och sedan tog Markus den och gav sig av till rangen för några timmars träning.

Under dagen fick jag ett erbjudande från en tidning som ville sälja mina böcker till sin läsekrets. Det lät ju lockande och jag hoppas att vi kan hitta en lösning. I så fall skulle det kunna bli ännu en liten inkomstkälla till AFU. Jag föreslog i alla fall ”Verklighetens Arkiv X” och ”UFO – spökraketer, ljusglober och utomjordingar” som två möjliga titlar.

Och så fick jag hjälpa ännu en person som sett Venus men inte fattat det. Den här gången från Sundsvallstrakten. Det är rätt fantastiskt hur beskrivningarna blir. Den här tyckte sig se något som liknade vingar på ljuspunkten till och med. Men riktningen stämde bra och tidpunkten likaså. Plus att den bild hon skickade med helt klart visade just Venus. När jag sedan tog en egen och skickade till henne förstod hon att det var som jag hade förklarat.

Den kvinna som misstog Venus för något märkligare under gården har jag också fortsatta att mejla med. Nu för att hon vill skaffa sig ett teleskop och titta på allt det fantastiska som finns på stjärnhimlen. Efter några mejlutbyten så var hon nöjd och skulle nu fundera på vilken typ av kikare hon ska välja.

Jag tog en paus från ufona och bokläsandet också och sorterade in ännu en del frimärken som blivit liggande.

Jag lagade en enkel omelett med lök, paprika och ost till mig och Anneli eftersom Markus inte var hemma. Vi tittade på teve en stund innan jag fortsatte läsa i BTJ-boken och hann till slutet. Spå vid midnatt satte jag mig och skrev mitt omdöme och sände in den till BTJ:s databas.

Innan jag stängde butiken för i dag kunde jag konstatera att vänliga människor skänkt 2.200 kronor av de 3.000 jag satte upp som mål för min födelsedagsinsamling till förmån för AFU.

I säng vid 01.

10 total views, 6 views today