Fixardag både ute och inne

Vaknade redan vid 9 och strax därpå ringde Håkan B och berättade att han kanske hade en donation till AFU på gång. En donation av material alltså, pengar är det ingen som ringer och vill bli av med. Efter att ha pratat en stund åt jag frukost, packade bilen med skräp och körde till Riddarfrisören för att klippa mig.

Tog en sväng förbi Myrorna utan att hitta något särskilt utom en liten Jan Lööf-bok för 15 kronor som jag slog till på. Desto större fynd på Bolaget där jag investerade i ett antal Jakobsens julöl, både till i morgon och att drickas till jul. Stor ombyggnad på Systembolaget i Jakobsberg så sortimentet är begränsat men det jag letade efter fanns alltså.

Körde två vändor till tippen också vilket var nyttigt för platsen i garaget. Men dagens längsta tur gick till Söder och Serieslussen där jag sålde seriealbum och tidningar för 700 kronor till förmån för AFU. Han inte stanna och prata i dag eftersom jag hade fem kassar och parkerade så nära jag kunde. Vilket innebar olagligt.

Hade också som uppgift att åka till Kötthallen och till Coop Forum. Handlade det vi kan behöva till råbiffsmiddagen i morgon. Eftersom det var rätt mycket körande hit och dit under dagen blev det däremot inte så mycket av det vanliga ätandet för mig i dag. En korv med bröd och så små bitar muffins med chokladsås som det bjöds på i butiken. Det är ju fredag.

Hemma försökte jag plocka undan lite så att våra gäster i helgen inte ska bli allt för chockade. Och så plockade jag in en hög frimärken som legat framme på rätt plats i sina album. Det höll jag på med när Anneli kom hem.

Mat blev det också men den stod Anneli för och så såg vi på ”Designated survivor” tillsammans plus den svenska serien ”Vår tid är nu” som inte är så dum den heller. Slog en signal till Niklas stackarn som fortfarande har ont efter sin tandutdragning. Men sådant tar tid, det vet jag av egen bister erfarenhet.

Det blev en rätt slö dag i dag faktiskt. Den stora vinnaren var hemmet som ser lite mindre stökigt ut.

8 total views, 4 views today