Föredrag för RT 143

rt143170223
I kväll höll jag föredrag för Round Table-gänget RT 143 (ovan). Och tro det heller inte, det är elfte gången! Och mina ämnen har för länge sedan tagit slut så numera brukar jag helt enkelt summera mitt år. Vilket inte är så enkelt, faktiskt. Det tar rätt många timmar att gå igenom anteckningar och bloggar, hitta bilder och filmer. Men kul är det alltid.

Startade dagen med att jobba med föredraget innan jag tog bilen till Vällingby för att träffa näsdoktorn. Mest för att min gamla doktor har flyttat söder om stan så nu var det dags att presentera mig för en ny och få recept förnyade.

Därefter raka vägen till Komethallen för en ny badmintondust med Stefan, där jag just nu inte kan hålla samma nivå som honom. Mina fötter är fortfarande kajko. Och stryk blev det med 2–1 efter siffrorna 7–15, 13–15, 15–12. Vilket kan låta märkligt men det gjorde faktiskt mindre ont ju längre matchen led.

I vilket fall är det kul att spela.

Hem och fixa lunch innan det var dags att byta ämne på datorn. Nu satte jag mig och lyssnade och skrev för att förbereda mig för att chatta med läsarna på lördag då det är dags för sista deltävlingen i Melodifestivalen. Andra chansen återstår givetvis också.

Kikade på svenskarnas mindre lyckade framfart i VM-skidspåren också. Tråkigt, inte minst för Stina Nilsson som föll.

Nu ska jag åka in och prata!

Mer kommer.

10 total views, 10 views today