Dagsarkiv: 17 mars 2018

UFO-Aktuellt och mycket jobb


Ägnade de första timmarna på dagen åt att jobba med nästa nummer av UFO-Aktuellt. Två sidor till blev klara men mycket återstår. Tog min friskvårdstimme i dag vilket var bra, då hann jag starta en tvättmaskin och laga lunch till mig och Markus i lugn och ro. Så när klockan blev 14.10 gick jag ut till busshållplatsen och åkte in mot Vällingby.

Tidigare på morgonen hade Anneli tagit bilen till Avesta för att hjälpa en kamrat at flytta. Vi hann säga hej innan hon drog iväg – återkommer i morgon.

Framåt dagen ringde ett amerikanskt teveteam och ville intervjua mig så jag kommer att träffa dem i morgon hemma i Järfälla. De vill prata ufo och bigfoot och AFU. Jag har redan varnat dem för att jag inte tror särskilt mycket på den bigfoothistoria de tänker ta upp.

Det blev mycket Trump i dag men kvällen slutade med det tråkiga nyheten att Benny Fredriksson som tvingades lämna Stadsteatern efter kritik avlidit under en resa i Australien tillsammans med sin fru Ann-Sofie von Otter. Min uppgift var att skriva nyhetstexten och att ringa in kommentarer, då var klockan 22.30.

Ringde 25 samtal, de flesta hade inte telefonen på och de som svarade var riktigt ledsna. Några få orkade prata med mig. Inga roliga samtal.

Roligare var att beställa burgare från Burgers and Beer och sedan äta middag på DN med Simon, Erik och Gurra (bilden ovan). Mycket bra burgare, inte billiga, men goda som bara den!

När jag kom hem hängde jag tvätt men fick sedan ta tag i en uforapport från Kalmar klockan 23.37 i kväll. Fick flera filmklipp från en kille som bor där och på ett av dem ser man ett blinkande föremål som rör sig nedåt i bilden mot en mörk himmel. Vi messade under en stund, började faktiskt redan på jobbet, och fortsatte sedan hemma. Skickade det hela till Johan på Rapportcentralen som får kolla Flightradar och vad som fanns i luften över Kalmar just då.

 564 total views,  1 views today