Dagsarkiv: 16 maj 2018

Heldagsmöte med klubbstyrelsen


Redan klockan 8 var jag på plats på Gondolens penthouse med utsikt över Slussen och arbetet där. Ett himla liv från pålkranar som gjorde att det vackra vädret nästan tappade sin dragningskraft. Men det var här som DN:s klubbstyrelse skulle ha sin årliga heldagskonferens och det är tradition att vädret är fint och att vi hyr den här lokalen.

8.30 drog vi sedan igång, 14 personer. Själv är jag med som skyddsombud. Och det blev en mycket givande dag där vi hann diskutera igenom en rad för klubben viktiga frågor när det gäller DN och redaktionen. Efter en god lunch kom redaktionschefen Caspar Opitz för att svara på en del av våra frågor och klockan 17 var vi klara för dagen.

Kom hem strax efter 18 ordentligt varm. Det har varit en kanondag också i dag. Sommarvärmen är redan här och det är bara att hoppas att den inte tar slut allt för snabbt.

Hemma satte jag och Anneli oss på verandan. Jag läste ett brev från den walesiska ufologen Margaret Fry. Vi korresponderar sedan flera år och Margaret har donerat mycket fina böcker och annat till AFU vid ett av våra besök hos henne.

Framåt 19 började vi med maten – fiskpinnar med hemlagat potatismos. Som smakade alldeles utmärkt. Helst hade nog suttit kvar och jäst lite men istället var jag tvungen att ta tag i lite mejl som ramlat in. Ett från Valentine i Benson, alltså Hilary Evans dotter, och ett från en kille som ville ha svar på lite ufofrågor. Plus ett par andra.

När det var klart fortsatte jag läsa i David Huffords ”The terror that comes in the night” som är en grundpelare när det gäller upplevelser av varelser och som jag behöver kunskap ur för min egen bok. Och den har jag fortsatt jobba med under kvällen.

Nu har jag hunnit gå igenom 5 av de 28 kapitlen och det har resulterat i putsad text som gett ytterligare 3.492 tecken och en totalsumma just nu på 668.028 tecken. Skrev fram till 22 sedan fick det räcka för i dag.

Läste en stund i sängen. Inte så dumt! Det var ett tag sedan.

 399 total views