Dagsarkiv: 06 juli 2018

Bokplock, Betty Hill och jobb


Toppar dagens blogg med en bild från dagens fredagsfika på jobbet. Just då satt jag där helt ensam men snart fyllde mina kamrater på. Och jag höll mig till en glass och lite jordgubbar.

Inledde dagen med att hänga tvätt och att plocka ned alla de 320 böckerna om matematik och fysik i kassar så att allt ska vara klart till på tisdag då jag och Anneli åker till Uppsala och Thomas Anderssons antikvariat.

I dag har jag också skrivit ut hela den delen av min intervju med Betty Hill som handlar om hennes observation av ur ett okänt föremål exploderade på himlen och hur hon sedan kom att förvara delar från det i garderoben hemma. Den delen är fem minuter lång.

Nu har jag bett om hjälp av Tobias att klippa ut just det avsnittet ur ljudfilen så att vi kan lägga upp det hela på ufo.se senare. På det sättet får alla som vill ta del av originalmaterialet.

Jobbkvällen blev intressant en hel del skrivande om de inspärrade pojkarna i grottan i Thailand och mycket annat, högt och lågt. På slutet en kvinna i Hägersten som drabbades av en allergisk reaktion när hon öppnade ett paket hon beställt från USA. I min värld sannolikt inget farligt alls eftersom jag har fått många paket från USA som luktat konstigt och som ibland gett även mig reaktioner.

I det är fallet var det ett vitt pulver som yrt upp ur paketet.

Åt på La Barca i dag – med två kamrater med mig. Björn, som så ofta, och sedan peter som jobbar som inhoppare på webbredaktörstjänsten i kväll.

Fick också en bunt papper från ufologen och professorn (och gode vännen) Dave Clarke i Storbritannien i dag, ufopapper som släppts av brittiska försvaret men som inte har skannats utan enbart gjorts tillgängliga i form av kopior. Så nu ska AFU skanna dessa och skicka dem tillbaka till David.

Hem efter 01 för
att sätta mig och gå igenom den korrade versionen av mitt bokmanus som jag fick från min redaktör Andreas i dag. Nu ligger alla bilder på plats och allt ser ut som den färdiga boken. Vid 02.30 var jag klar (efter lite annat pyssel också) och nu kan jag skicka iväg den sista kollen till honom. Sedan är det bara att trycka boken!

 439 total views