Dagsarkiv: 15 september 2019

Jobb med UFO-Aktuellt och tjejbesök


Har jobbat på med UFO-Aktuellt både på förmiddagen och kvällen och så lite mitt på dagen när jag inte var iväg och hämtade ännu fler böcker på Artillerigatan också i dag. Damen där hade upptäckt att hon inte skulle få plats med särskilt mycket dit hon ska flytta så hon hörde av sig igen och så gjorde jag en snabbvisit. Tog bara en timma fram och tillbaka.

Har också ringt och grattat Tobias som fyller år i dag.

Framåt dagen kom Ylva och Gunilla Wahlberg hit för att plocka plommon och göra chutney och en massa annat tillsammans med Anneli. Tjejerna stökade runt i köket i flera timmar och hade det hur trevligt som helst. En del av resultatet fick vi till middag sedan, mycket vegetariskt men jag överlevde!

När jag inte har jobbat med UFO-Aktuellt har jag stått i garaget och sorterat böcker för att se till så att allt hamnar på rätt ställe. Det mesta kommer ju att köras till Böckernas hus men då gäller det att det inte blir böcker som Peter där inte vill köpa. Så den sorteringen är viktig. Det tog 90 minuter men nu är det ordning och reda.

Och så bokade jag boendet för mig och Håkan E för återresan genom Tyskland i oktober. Nu är alla färjor och boenden bokade när det gäller resan till England och resan hem. Vad som återstår är några bokningar i själva England men det får jag ta tag i senare i veckan.

Satt uppe till strax efter midnatt med tidningsjobbet men också för att svara på en del mess och mejl i vanlig ordning. Men nu är det bara sju sidor av UFO-Aktuellt som jag inte hunnit med och text finns till fem av dem, den sjätte får jag fixa själv.

Jo, Anneli känner sig lite starkare i sitt ben nu efter att ha tränat flitigt i någon vecka drygt. Men hon blir fortfarande trött av att stå och gå för mycket. Men en del ljusglimtar är det!

 428 total views