Dagsarkiv: 19 september 2019

Intervjuad av GP och filmad av DN

Nytt samtal med Skatteverket i dag och även det var riktigt bra. Nu ska de kolla upp om jag blev felbeskattad också förra året. Själv har jag ingen aning men eftersom jag hade tvingats använda fel blankett även då så finns det en risk. Och skulle det visa sig att det var fel så bör jag få en del pengar tillbaka.

Pratade en stund med Aftonbladet som också fick bilder och filmklipp som jag tagit vid Area 51 och som ska användas inför intervjun i morgon. Och så ringde P4 Radio Stockholm och ville klämma in en intervju med mig 07.45 när jag är på väg mellan Aftonbladet och SVT för att prata Area 51.

Det hela lät lite tajt men hade ordnat sig, det fanns ju några minuters marginal, men allt löste sig när SVT hörde av sig och ställde in eftersom man planerat om för en nyhet som ska in. Har hänt förut och är inte så konstigt. Area 51-stormningen är trots allt en lättviktare.

Framåt dagen blev jag uppringd av Göteborgs-Posten som intervjuade mig om US Navys uttalande om att de föremål som filmats av deras piloter kan betecknas som UAP, alltså det som tidigare kallats för ufo. Oidentifierade flygande föremål alltså.

Intervjun blev lite kortfattad när den väl kom i tryck och reportern hade missat att den ”man” jag pratat med var en svensk jaktpilot. Ni kan i alla fall läsa den här.

När jag kom till jobbet var det bara att gå direkt till ett klubbmöte och sedan till vår webbteveredaktion som filmade mig för en liten snutt om – Area 51. Mycket som kretsar kring den platsen just nu. Så jag och Sofia Nahringbauer (bilden ovan) gick ut bakom DN och spelade in två minuter. Två tagningar ur olika vinklar för säkerhets skull. Det hela kommer att publiceras kring lunchtid i morgon.

Har mejlat med en amerikansk poddare som vill ha med mig i timslång sändning i oktober och dessutom blivit bokad av Solskiftesskolan i Åkersberga gen för ännu ett föredrag om konspirationsteorier och fejkade nyheter för det här årets nior. Vet inte riktigt vilken gång i ordning det blir den här gången men det är alltid roligt att få chansen att komma dit. Eleverna är nyfikna och väluppfostrade och även om frågorna ibland kan bli tuffa är det skoj att prata inför dem.

Kvällens middag var riktigt lyckad då Rosa Drömmar serverade ärtsoppa och pannkakor och vi fick en riktigt stor portion, jag och Björn. Väldigt lyckad sittning.

En hel del att skriva blev det. En av texterna en lång blogg om Area 51-stormningen i morgon som ska publiceras tillsammans med Sofias filmklipp.

Under kvällen har jag också haft kontakt med Sidney Tre som nu har tagit sig till Rachel. Hans rapport via messenger är att det kommit några hundra personer dit nu, de flesta journalister och poliser verkar det som. Hur det blir med stormningen har jag inte hört från honom ännu. Det får jag återkomma till i morgon.

Hem 01. Kort natt väntar.

 384 total views