Dagsarkiv: 03 november 2019

Klar med bilderna


Eftersom jag blev klar med texterna till ufoalmanackan till Västergötlands museum i går så ägnade jag början av dagen till att leta bilder till den. Fick ihop 15 av 24 vilket är rätt okej så där stannade jag, mejlade iväg det hela och får ta en diskussion med beställaren i morgon.

Sedan strök jag skjortor och fixade med tvätten innan det blev lunch med Anneli och Markus.

Mitt sällskap på bussen numera heter ”Väder som förändrade världen” av Marcus Rosenlund. En hittills mycket intressant bok, inte minst för oss som är nyfikna på lite ovanligare naturfenomen. Välskriven och faktafylld, precis i min smak.

Jag har också börjat jobba på en artikel som Malcolm Robinson beställt för sin tidskrift i England. Här har jag tagit det inledande kapitlet i min bok ”Verklighetens Arkiv X” som utgångspunkt, kapat, skrivit om och anpassat. Blev inte klar utan fortsätter i morgon.

Och så ringde jag till min kamrat från tiden i Luleå, Anna Bäckman, som fyller år i dag. Tror att nästan varenda person som jag jobbade med där uppe och som jag fortfarande håller kontakten med fyller år inom några veckor nu på hösten.

Bilden ovan tog jag under kvällen då vi firade av Gustav som åker till Australien om ett par dagar och inte kommer tillbaka förrän i slutet av januari. Frida har just skickat ett spännande meddelande (om avslutningsfikat till på tisdag) till Pontus som tog emot det med ett leende.

En lugn kväll även denna den tredje dagen på passet. Vilket alltså inte betyder att det var dåligt med saker att skriva om. En bomb desarmerades i Malmö till exempel.

Fick gå till La Barca och äta en Husets toast helt på egen hand. När jag satt där fick en Everton-spelare benet avsparkat i direktsändning i matchen mot Tottenham. Inte så uppbyggligt för aptiten.

 303 total views