Dagsarkiv: 12 februari 2020

Klart med samarbete

I dag fick jag klart med ett samarbete mellan en större tidning och UFO-Sverige vilket kändes bra. Det kommer att ge en hel del bra effekter framöver som vi kan ha nytta av på en rad sätt. Pratade en god stund med tidningens marknadschef och vi ska ses framöver, då återkommer jag till mer detaljer i ärendet.

Har också fortsatt att skriva på nya boken. Det blev inte så mycket i dag men jag är väl uppe i cirka 6.000 tecken nu. Det kommer att öka ordentligt senare i veckan. Hade en del andra saker att göra hemma också som att fixa med tvätten.

Fick också ett samtal från Peter som ringde mig i går och som varit på mitt föredrag i Skövde. Han ville köpa ytterligare en av mina böcker och efter lite prat, där Peter själv berättade om ett märkligt sammanträffande, föreslog jag ”Osannolikt” som borde passa som hand i handske.

Pratade med Anders på AFU en stund för att kolla upp hur många exemplar av min nya bok som han behöver. Den har ju sålt slut där och vi måste ladda upp med nya inför 50-årsfirandet i april. Som vanligt är det AFU som sår för all bokförsäljning så att inkomsterna ska gå dit.

På tal om jubileet så är den första reklamen ute på ufo.se nu. Ni kan se den här. Ännu så länge saknas en del detaljer men de kommer efter hand.

Det blev en lugn kväll på jobbet där jag gjorde ett försök att äta La Barcas lunch under kvällen. Och det gick bra. Man hade kvar chorizo som stektes upp och dessutom ett hemlagat potatismos. Men det var så himla lite Bara en korv vilket inte mättade. Får se hur jag gör med den här typen av val framöver.

Annars skrev jag en hel del om det nya coronaviruset och kunde avsluta med att berätta hur de kinesiska myndigheterna stänger en hel stadsdel under 14 dagar. Ingen får lämna sina bostäder! Något sådant kan bara hända i en totalitär stat. Förhoppningsvis hjälper det.

Framåt kvällen ringde en vän från Facebook och undrade oroligt vad det var han såg genom bilrutan. Svaret var Venus. Han beskrev det han såg som ett landande flygplan vilket är precis så som många uppfattar planeten när den är som starkast. Och stark är den just nu så det här samtalet kommer inte att bli det sista nu i vinter.

Hem en bra stund efter 01 för att ta ned tvätt och läsa tidningen och lite annat. I säng först framåt 03.

 117 total views