Dagsarkiv: 24 februari 2020

Sista bilderna och ny bok

I morse fick jag telefon från Norrköpings Tidningar och bokade ett möte med en representant för tidningen senare i veckan. Vi ska prata om UFO-Sveriges 50-årsjubileum i Norrköping i april. Jag ska ändå ner till AFU för två andra möten så det blir bra och effektivt.

Fick också två bilder från en fotograf i Linköping via mejlen som är det sista som ska in i UFO-Aktuellt som Stefan just nu håller på och korrekturläser. Där ligger vi alltså bra till och vi håller lämningstiderna vilket känns skönt.

När jag var klar med lite kontorsarbete och hade fixat lunch började jag läsa bok nummer tre i Johan Theorins Ölandsserie, ”Blodläge”. Och den känns lika fräsch som de två jag läst tidigare i år så jag ser fram emot att ha den som ressällskap den närmaste tiden.

På jobbet kunde jag notera att 260.000 personer varit inne och läst min artikel från i går om Mike Hughes, ”raketmannen”, som störtade till sin död när han skulle bevisa att jorden var platt. Det är en enormt hög siffra. Och faktum är att den fortsätter ticka på även om antalet som går in nu givetvis minskar.

För att ge folk lite extra har jag byggt ut artikeln så att den ska bli mera matig under kvällen. Alltid bra att kunna ge en läsare lite extra.

Dagens nyhetsflöde var inte på långa vägar lika intensivt som gårdagens. Men det fanns saker att skriva om ändå.

Gick med Björn på Rosa och åt dagens lunch klockan 19 på kvällen. Ett skönt avbrott. Dels kommer vi ut en stund (och kan titta på strålande Venus) och dels är det bra mat vi äter. Tycker vi i alla fall.

Har jobbat en del med skyddsombudsfrågor i dag också. Ska ha en kort presentation för DN.se-gänget i morgon.

Hem vid 01 och träffade Markus som var på väg att lägga sig men innan dess tog vi ned tvätten som jag hängde i morse. Startade Quarken också och lade in de två sista bilderna till UFO-Aktuellt så att allt ska vara klart när jag får korret.

 172 total views