Dagsarkiv: 13 oktober 2020

Tillbaka till Rolfs lägenhet

La Barca-insamlingen.

Startade dagen med att jobba med bokmanuset i en timma, skickade ett nytt kapitel för genomläsning till en expert och sedan blev det tidig lunch. Väldigt tidig. Och i dag plockade jag lite rester från kylskåpet i form av blodpudding och stekfläsk. Intogs framför ett avsnitt ”Simpson’s”.

Strax efter klockan 12.30 satte jag mig i bilen för att köra till Råsunda för att hämta ytterligare saker ur Rolf Gohs lägenhet där jag skulle möta hans vän Ulf klockan 13.30. Och för mig var det väldigt viktigt att vara där på slaget eftersom jag skulle åka till jobbet 14.40, då en taxi var beställd för att plocka upp mig.

Johannes Gohs häften.

Det blev ett antal nya böcker, rätt många cd-skivor och väldigt många dvd-skivor plus några handskrivna häften om astrologi och grafologi som Rolfs pappa Johannes hade skrivit. Rena konstverken som ni kan se här ovan! Och som tur var kom Ulf i tid och jag kunde fylla ett stort antal kassar som jag kånkade ut till bilen nedför trapporna och över gatan och kunde komma iväg några minuter efter 14.

Hann precis hem för att byta skjorta och sedan fick jag be Markus att tömma bilen för att hinna åka vidare till jobbet. Snabbt gick det och jag är glad att jag hann för på jobbet skulle jag börja bevaka utfrågningen av Amy Coney Barrett som nominerats till HD av Donald Trump.

Och det fick jag ägna ett antal timmar åt plus att jag då och då under kvällen uppdaterade artikeln. Men jag fick också i uppgift att skriva om hur norska regeringen pekade ut Ryssland för att ha legat bakom en attack mot Stortingets epostsystem.

Har också jobbat på med liveuppdateringarna.

När det gäller coronan börjar myndigheterna nu diskutera lokala insatser som kan få ned smittspridningen. Bland annat i Uppsala som är hårt drabbat när det gäller antalet nya fall. Vi får hoppas att Sverige lyckas hålla nere detta nu eftersom det ser ut att öka på så många håll i världen just nu.

När jag och Gustav gick ned till La Barca för att hämta vår kvällsmat låg det framme en namnlista med ett upprop om att rädda restaurangen från nedläggning. Som vi givetvis omedelbart skrev på. La Barca som är ett av våra stamställen riskerar att läggas ned innan årets slut eftersom byggnadens ägare vill göra om den till bostäder.

Under kvällen fick jag ett mejl från en teveproducent som undrar om jag vill diskutera en ny serie med ufotema. Och det lät klart intressant. Producenten som skrev har tidigare gjort en serie med liknande tema och som jag faktiskt sett, vilket inte säger lite med tanke på att jag mest ser på ”Morden i Midsomer” med Anneli.

Fick också mejl från en ufokollega i Kanada som ville ha hjälp med information från AFU och det ska jag se till att han får.

Hemma i lådan kom det ett fysiskt brev från en kvinna i Falköping som jag haft kontakt med i många år men som nu lider av en sjukdom som kommer att ta hennes liv inom en snar framtid. Något som inte skrämmer henne. Jag sak försöka svara på det i morgon eftersom tiden är knapp.

Strax efter 01 bar det hem.

 86 total views,  1 views today