Dagsarkiv: 2 oktober 2021

Plommonträdet fixat och utemöblerna in

Niklas sågar av den dåliga grenen.

I morse blev det frukost med Niklas och Anneli eftersom Niklas sovit över hemma hos oss. Och när pojken ändå var här så tog vi hjälp av honom för att såga bort en del gamla grenar i plommonträdet något som slutade med två fulla sopsäckar.

Vi passade också på att bära in utemöblerna i garaget och grillen för nu får vi väl anse att hösten är här på riktigt. Lite tråkigt men vi lär nog inte sitta mycket mer på verandan på några månader.

Niklas och Anneli bär in utemöblerna.

Jag hann inte jobba lika mycket med kursen som jag hade tänkt men det blev samtal med Anders B och Tobias L i alla fall. Och så ringde jag Carl-Anton som nu lät betydligt friskare än för två dagar sedan. Han kunde berätta att den nya upplagan av ”Mötet i gläntan” nu börjar närma sig 280 sålda exemplar.

Vi hade ju tänkt att trycka 300 exemplar så det var nog tur att det till sist slutade med 500 istället. Då har vi i alla fall så det räcker några år till. Vill ni beställa ett exemplar av boken går det bra att göra det via Parthenons sajt. Ni kan också läsa mer om boken på Pollenkungen.se.

Efter att ha ätit lunch körde Anneli och Niklas in mig till jobbet och sedan fortsatte de till Niklas så att han kom hem.

Min arbetsdag kom att handla om mina datorproblem som började i går och fortsatte i dag för att sluta lyckligt sent på kvällen. Då hade jag fått sitta på en annan arbetsplats under halva kvällen innan it-grabbarna till slut fixade allt. Skönt! Och all heder åt vår it-avdelning som är riktigt vass.

Datorn på väg.

Framåt 22-tiden bar Marcus bort min dator med alla program installerade och mycket annat fixat till min arbetsplats igen. Skönt att kunna flytta tillbaka och arbeta för fullt igen. Jag kände mig lite vingklippt att sitta på en plats där jag inte hade tillgång till alla mina program och skärmar.

Det blev tyvärr inte alls så mycket gjort som jag hade hoppats på till följd av datorhaveriet. Men en handfull artiklar skrev jag. Och så gick jag åter över bron till Ibolina, den här gången för att handla pizza.

Hem efter 01 för att ta ner tvätten och fixa lite annat. I säng 02.30 efter att ha jobbat en stund med ett av mina föredrag till kursen.

Loading