Dagsarkiv: 5 oktober 2021

Möten om möblering och kursjobb

Delades ut av Postnord.

Postnord är en firma på dekis och numera får jag bara post varannan dag. Men jag ska inte klaga på servicen för i dag fick jag ett brev som inte ens hade frimärke. Avsändare var en vän i Göteborg.

Det var bara att tacka och ta emot och egentligen kostar det nog mer att börja kräva folk på betalning (som det var förr, på Postens tid) för porto som saknas.

Två filmer med ufoanknytning.

Jag fick en del annan post också, bland annat ett paket från USA via Fedex som ringde på dörren som om det vore läge att evakuera. Paketet kom från en filmproducent som jag träffade i Kalifornien för några år sedan och innehöll en bunt dvd-skivor. Den ena handlade om det kända Travis Walton-fallet som åter blivit aktuellt sedan en av Waltons kamrater sagt att allt bara var en bluff – och sedan tagit tillbaka detta.

Den andra handlar om USA:s tidigare utrikesminister James Forrestal som 1949 tog sitt eget liv genom att hoppa från ett fönster. Eller? Konspirationsinriktade personer menar att eftersom president Harry Truman beordrat Forrestal att skapa en hemlig grupp kallade MJ-12 (starkt ifrågasatt om den verkligen fanns, jag tror inte det) där i princip alla ufohemligheter som man kan tänka sig diskuterades så var det kopplingen till denna som drev Forrestal i döden. Kanske mördad eftersom han visste för mycket. Kanske för att han ville berätta ”sanningen” för det amerikanska folket.

Vill ni läsa mer om detta så finns en bra artikel i New York Magazine från 2013.

I vilket fall kommer dessa två dvd-filmer att finnas att köpa genom AFU Shop lite längre fram i höst.

Jobbdagen började med ett möte med min skyddsombudskollega Hans och sedan ett gemensamt möte med Fredrik från redaktionsledningen och Crister som håller i säkerheten och våningsplanen i stort här på DN. Ett mycket bra möte där vi under 90 minuter diskuterade den kommande ommöbleringen.

Kvällen bland nyheterna blev lugn och jag och Björn hann gå över bron till Rosa Drömmar och äta raggmunk med fläsk. Var sin rejäl portion. Vi äter ju det som serveras till lunch (men det görs i ordning när vi kommer vid 19-tiden) vilket kan betyda att maten kan ha tagit slut. Men eftersom vi beställt maten redan i går så fanns det!

Sista dagen på jobbet den här vevan så nu är jag inte tillbaka igen förrän på måndag. I helgen blir det fältundersökarkurs.

Hem vid 01 och när jag kom hem låg det ett stort kuvert med frimärken från vännen Lena. Så snällt! Och dessutom hörde en annan vän av sig och undrade om jag ville ta emot en del frimärken som hon kommit över i ett dödsbo.

Tänk vilka vänner! Satte mig en stund med frimärkena innan det blev sängen 02.30.

Loading