Dagsarkiv: 29 oktober 2021

Möbleringsmöte och jobb med artikel

Möte med möbleringsgruppen.

Upp och hängde tvätt och stoppade i ny i maskinen innan jag tog en macka och satte mig vid datorn för att skriva. För nu har jag en deadline på en artikel till Julstämning 2022 som jag ska lämna om några veckor. Lika bra att få den gjord nu.

Det blev en kort dag hemma eftersom jag skulle in till DN för att delta i ett möbleringsmöte med vår vanliga grupp men också med två arkitekter som var med och gav oss av sina erfarenheter. Ni kan se oss här ovan.

Under dagen hade jag också några intressanta samtal med flera för mig viktiga personer som kommer att ge en hel del positivt lite längre fram. Hjälpte också forskarstudenten i USA, som hörde av sig i natt, med de bilder han ville ha och lite text till dem, så nu kommer jag med i hans avhandling. Känns lite kul.

Ringde till Helsingborg och beställde fler insticksfickor till mina frimärken och pratade en stund med den trevlige ägaren där. Nu tar det några dagar innan det kommer någon leverans men det är bara att vänta.

Fick också ett mejl från en kommun som vill visa vår fina utställning i sommar och det hoppas jag ska gå att genomföra. UFO-Sverige och AFU har ju så mycket att visa upp. En del av allt är just nu utlånat till Crazy Pictures som har byggt upp en möteslokal för sin ufoförening i en studio i Norrköping.

På jobbet hade coronakommissionens rapport redan täckts av dagskiftet så för oss som kom senare var det inte mycket kvar att göra. Vi fick leta våra nyheter på annat håll.

Eftersom jag fått en ny fast telefon på jobbet tog det en stund att lära sig. Och när jag gjort det visade det sig att lurarna inte passade till den så det blev till att prata med it-avdelningen som beställde nya.

Under kvällen tog jag och Mia och Monica en tur upp på tredje våningen för att titta på ommöbleringen där. Alltid bra att se hur andra gjort och hur vi inte ska upprepa eventuella misstag.

Sedan bar det hem vid 01 med en av mina ”usual suspects” och väl hemma tog jag ner tvätt och hängde lite ny. Klockan 02.30 var det dags för sängen.

Loading