Dagsarkiv: 21 november 2021

UFO-Aktuelltplanering och övertid

Julgardiner uppe och fönstren putsade.

Anneli fortsatte på temat jul i dag då hon satte upp julgardiner och putsade en del fönster. Själv jobbade jag på med planeringen av årets sista nummer av UFO-Aktuellt och kontaktade två av våra illustratörer för att dels få till en omslagsteckning med viss julanknytning och dels en illustration till en artikel om USA:s ufoutredningar.

Jag pratade en stund med Tobias Lindgren om ett brev som jag och Carl-Anton Mattsson tagit fram och som ska skickas till de som inte förnyat sitt medlemsskap för UFO-Sverige det senaste året. Och även med Carl-Anton själv som hörde av sig och kommenterade det korrektur jag skickat till honom.

Under förmiddagen började jag också jobba på en artikel till UFO-Aktuellt och pratade med vår expert på oknytt, Richard Svensson, om tomten och tomteobservationer. Senare på kvällen fick jag ett mejl med lite sådant från Richard.

”Saucer down!” av Andreas Cromnow.

Hade en del mejlkontakt med Andreas som arbetar under artistnamnet V1 Contact och som bland annat hjälpte mig med en fantastisk illustration till min artikel i detta års upplaga av Julstämning. Andreas var vänlig att skicka mig flera fina arbeten han gjort, bland annat det här ovan som han kallar ”Saucer down!” Snyggt!

Om ni vill så kan ni följa Andreas på hans Facebooksida.

När jag hade gett mig av till jobbet gav sig Anneli av till Eric Ericsonhallen för att lyssna på Niklas och Stockholms kammarkör som framförde Verdis ”Requiem”. Själv hade jag ingen möjlighet att delta men ni kan höra ett superkort avsnitt här nedan.

På väg in till jobbet läste jag i min bok oh under några sekunder såg det faktiskt ut som om det snöade utanför bussfönstret. Men snart var det välbekant likt regn igen.

På väg till jobbet stannade jag till på Hemköp och köpte några glassar till oss på kvällsskiftet så att vi kunde ta ett avgångsfika under kvällen. Sista dagen på passet som det är. Vi jobbar ju fem tio timmarspass innan det är dags för ledighet.

Precis som i går blev det mycket att göra under de inledande timmarna för att sedan plana ut med en stilla ström av småsaker. I vilket fall blir det bra med fyra dagars ledighet eftersom jag då kommer att kunna fokusera på UFO-Aktuellt.

Mat på Ewog, hamburgare blev det i dag.

Precis när vi skulle gå hem kör en galning i en röd bil rakt in i en parad i USA. Mannen kör igenom hela paraden och minst 20 personer har rapporterats skadade men det är inte osannolikt att några också har omkommit.

Jag och Mats blev i alla fall kvar till 02.15 och sedan var jag inte i säng förrän 03.

Loading