Föredrag på Engelen


I kväll höll jag föredrag om ufo för RT113 på Engelen i Gamla stan. Ni kan se en del av de tjugo personer som lyssnade på bilden ovan. Inklusive undertecknad. Det blev en helkväll eftersom jag fick åka hemifrån redan 16.30 för att hitta parkering i Gamla stan och sedan var det mat innan det var dags för mig att börja prata i drygt en timma.

Temat var ufo och jag tog som vanligt upp UFO-Sverige, AFU och spökraketerna men också en del andra svenska fall plus de senaste Pentagon avslöjandena. Lokalen var inte den bästa med en stor pelare mitt i som gjorde att jag tvingades ha folk bakom ryggen när jag pratade.

Men intresset var stort och frågorna många efteråt och jag var säkert kvar en halvtimma för att svara på dem.

Innan det hela startade hann jag prata med en av medlemmarna som kom från Eskilstuna och som hade hört mig prata om konspirationsteorier där för rätt många år sedan. Andra hade blivit rekommenderade att gå och lyssna på mig av vänner som hade hört mig vid andra tillfällen och en hade till och med arbetskamrat som var från Mariestad och som hade gått någon klass under mig och som direkt visste vem jag var.

Hela föredraget byggde på en rekommendation från en annan RT-grupp faktiskt.

Innan dagen gick så långt satt jag och skrev på nya boken och fick klart ännu ett kapitel. Nu är 18 av 26 kapitel helt klara. Senaste var det om snömannen. Hade också kontakt med redaktören för Historiska brott och mysterier som undrade om de kunde få lotta ut fem ex av min nya bok när den kommer i höst. Kollade med Semic och fick okej på det.

Läste också igenom protokollet från UFO-Sveriges styrelsemöte i Ängelholm och såg till att det blev korrekt innan jag skickade det till Victoria som är vår sekreterare för vidare distribution. Då hade även mötets andra justerare, Thomas, hunnit titta igenom det hela.

Framåt eftermiddagen fick jag också klart med en intervju som jag vill göra med en ung kvinna som såg något som kan ha varit ett sjöodjur i Dellen. Ska försöka ringa henne i morgon då jag har ett kapitel om Dellenodjuret i den kommande boken. Det bygger delvis på ett kapitel från en tidigare bok men nu bygger jag ut det med nya vittnen.

Och så ringde en kvinna som har upplevelser av ljusföremål i sitt sovrum. Vi har pratats vid ett antal gånger och jag har rekommenderat henne att sätta upp en kamera och filma under nätterna. Nu har hon gjort något i den stilen och ville träffa mig så det får bli lite längre fram i maj.

I dag fyller Ylva år men jag kunde inte vara med och fira henne, tråkigt. Anneli däremot kunde ställa upp och ha trevligt på en restaurang inne i stan. Tapas blev det visst. . Ylva är som en del av vår familj och vi är alla glada att ha henne som vän och vi har gjort mycket roligt ihop genom åren. Inte minst resor och kulturaktiviteter. Och det ska bli mer av den varan. Jag hann i alla fall gratta Ylva på Facebook och i ett kort telefonsamtal när jag var på väg hem från föredraget i kväll.

Anneli och jag kom hem ungefär samtidigt medan Markus var kvar ute på en studentskiva han var bjuden på. Så det blir nog sen ankomst på honom. Själv varvade jag ned med att se på ”Simpson’s” och ta en öl innan det blev en stund framför datorn där jag jobbade lite extra med kapitlet om möten med eller visioner av Jesus. Sedan blev det sängen efter midnatt.

Och här är kvällens organisatör, Mikael Hellsvik.

 659 total views,  1 views today