Fortsatt UFO-Aktuelltjobb och lite spel


I dag har fokus fortsatt varit på att göra klart UFO-Aktuellt. Men efter att ha kört Anneli till Jakobsbergs sjukhus för att träffa en sjukgymnast och få lite goda träningsråd för foten åkte jag till Komethallen för en omgång badminton med Stefan.

Och det blev en rätt rolig match och hade inte mitt syre tagit slut så kanske den hade blivit riktigt kul. För efter att ha spelat ut Stefan (hans ord) i första set och tagit det med 15–5 brakade andningen ihop i de två sista som jag förlorade med 12–15 och 13–15. Jag måste nog fixa lite ny astmamedicin snart, det funkar inte att vänta längre.

I vilket fall kändes det bra i övriga kroppen efteråt och när jag plockat upp Anneli igen så åkte vi hem för att äta. Och jobba.

Har faktiskt lyckats få ihop nästan hela tidningen i dag och det trots att jag också tog en fuskpaus till då Sveriges damer åkte stafett i skid-VM. Det blev enormt spännande och underhållande eftersom tjejerna slog Norge – vilket inte tillhör vanligheterna.

I övrigt har det varit tio timmar vid datorn. Samma läge som i går – skriva eget, redigera andras och göra layout så att det faktiskt blir en tidning. Några har lämnat sina texter väldigt sent vilket har gjort att jag blivit sittande väldigt sent. I dag kom den sista texten vid midnatt och då kunde jag göra klart hela tidningen och till slut mejla den för korrektur till Stefan vid 01.30.

Ni kan se ett av nästa nummers uppslag här ovan i form av en artikel som jag själv har skrivit. Här är innehållsförteckningen:

Svart cigarr kom fram ur moln
Ledare: Årsmöte och utställning
Svenska försvaret och ufogåtan
Adamski synas: ”Stora städer på Venus”
Märken efter ufo syns efter snart 43 år
Recensioner
Kryptizkt: Skogens ruskigaste monster
Svävande hästsko över Kvicksund
Okänd cylinder sågs på radar
AATIP studerade inte ufofenomenen
Presspegeln
Utblick – Internationell ufologi
Rapportcentralen noterar
Ufo-Expo och riksstämma i Uppsala

Och varför inte prenumerera? Klicka här och läs mer!

I dag var det också dags att ringa och gratta min vän och ufokollega Håkan Blomqvist som är en problematisk person att gratta då han är skottårsbarn. Håkan berättade att han varit till AFU i går för att hämta ännu mer material från Parthenon som han nu ska skanna.

Håkan har skannat en massa historiskt intressant ufomaterial ur AFU:s stora samlingar och gör på det viset en ovärderlig insats tillsammans med Leif som är arkivets oöverträffade skanningskung.

Det är roligt med så många engagerade AFU- och UFO-Sverigemedarbetare, något jag skrivit tidigare, men jag blir ändå alltid glad när jag pratar med någon som verkligen tar tag i saker på egen hand. Det är sådant som för vårt arbete framåt. Där är Håkan en väldigt viktig och kunnig del.

 379 total views,  1 views today