Packning och mycket Iran

Arbetsdagen har gått i Irans tecken med en hel del jobb med flygolyckan i Teheran som kan visa sig vara en nedskjutning där Iran av misstag tagit det ukrainska passagerarplan för amerikanska attackplan. Den bollen rullade under hela kvällen. Och eftersom detta var knutet till Irans missilattack mot de amerikanska baserna i Irak så skrev jag även om det.

Har ägnat förmiddagen åt att packa böcker inför morgondagens resa till Mariestad där vi ska hjälpa Annelis mamma att komma till rätta i ett tillfälligt boende. För då passar jag också på att ta vägen över Böckernas hus med en billast med böcker.

Framåt kvällen gick jag och Björn till Rosa Drömmar där vi hade beställt ärtsoppa och pannkakor. Riktigt bra. Och mycket! Dessutom var det så lite folk i dag att servitören kom och satte sig hos oss och pratade ett tag.

Men dagen var intensiv så den lilla rasten gick snabbt förbi. Och mitt i allt elände kunde jag intervjua en kvinna som blivit bestulen på sin mobil på Stockholms Central men fick hjälp att få tillbaka den av rådiga människor intill henne. En man lyckades till och med plåta tjuven när han överräckte mobilen till sin kumpan. Hela historien kommer på DN.se i morgon bitti.

Pratade en stund med Anders på AFU som berättade att det börjat komma in pengar efter det utskick jag gjorde till UFO-Aktuellts läsare. Pengar som väl behövs. Nu hoppas jag att vi får många nya månadsgivare också.

Väl hemma packade jag ihop några kassar med böcker till så att allt ska vara klart innan vi åker till Mariestad i morgon.

115 total views, 1 views today