Åter på banan

UFO-Sveriges föredragsserie.

I dag var jag och Stefan åter på badmintonbanan och det kändes bra. Många bilar på parkeringen men i omklädningsrummet var i nästan ensamma. Inga problem att hålla avstånd där inte. Liksom på banan. Men det var trögt att köra igång igen och spelet var rätt knackigt. Jag lyckades ta ledningen med 7–1 i första set men sedan gick det sämre och när allt var över hade jag förlorat med 10–15, 11–15 och 6–15.

Men det kommer att kännas bra i kroppen efter att ha rusat runt en timme vilket är vad som räknas.

På vägen hem stannade jag till på Motordepån och bokade service på bilen, 13.500 mil den här gången. Det blir på fredag. Hann prata en stund med Mats också som ringde mig om några märkliga brev som kommit till kansliet.

I dag är jag åter på DN och ska jobba fyra dagar. Därmed är väl helgerna över för min del. Och det blev en rivstart med så mycket att göra att jag hela tiden fick ”sticka emellan” med händelser mitt andra jobb.

Det var allt från att Damberg nu ska prata allvar med Eliasson om hans Las Palmas-resa, nya hård stängning i England som jag följde via Sky News, till att även Skottland stänger och en lång artikel om Trumps famösa telefonsamtal till Georgias valansvarige. Och så på slutet en artikel om att Skistar sparkat 13 visstidsanställda för att de brutit mot coronarestriktionerna.

Dessutom hann jag med en kort Tegnellintervju.

Fullt ös och maten åt jag snabbt efter att ha hämtat en pad thai på Ewog. Fick äta ensam i dag eftersom jag åt tidigt och många av mina kollegor jobbade hemma.

I dag har vi lagt ut information om hur ni kan lyssna till en serie föredrag som jag och flera andra inom UFO-Sverige kommer att hålla under januari och februari. Eftersom vi inte kommer ut och kan prata för folk som vi brukar så satsar föreningen nu på en serie Zoomföredrag.

Läs mer här.

Jag skulle verkligen rekommendera detta. Ni kan se loggan för föredragen här ovan.

Till slut blev det hemfärd, en bra bit efter 01.Faktiskt med en chaufför som bara kört mig en gång tidigare som som omedelbart kom ihåg vägen. Snyggt!

 155 total views,  1 views today