Förfrågan om podd och bankprat

I dag har jag suttit i telefon med min bank i trettio minuter för att diskutera hur jag ska göra med mina fonder nu när läget är så svajigt. Men jag tog också chansen att prata med banken om Markus lånelöfte som jag och Anneli hoppas att han ska få.

Markus är ju, liksom Niklas, på jakt efter en lägenhet och för att det ska bli möjligt at förverkliga kan det bli nödvändigt att jag och Anneli också är med i en framtida låneansökan.

Niklas å sin sida är ju i Frankrike vilket gör det lite besvärligare att ta ställning till en lägenhet som Anneli varit och tittat på vid två olika visningar. Andra gången var Ylva med och båda tyckte att lägenheten var riktigt fin. Och jag som bara har sett bilder av den kan hålla med.

Under dagen hade jag ett långt samtal med Niklas om lägenheten och nu får vi se vilket beslut han tar, om han tänker buda på den eller inte.

Min kollega Kevin Randle hörde av sig under förmiddagen med en förfrågan om jag åter skulle vilja vara med i hans podd. Och det kan jag tänka mig särskilt som datumet verkar passa.

Under dagen kom en fin donation på 500 kronor in till AFU och den tackar vi för. Personen som skänkte pengarna har gjort liknande donationer förut och jag hoppas alltid att det ska komma fler som upptäcker vikten av att ge stöd till vårt fina arkiv.

Pratade med Håkan E i Sala och det ser inte ut som om UFO-Aktuellt nummer 3 kommer att kunna packas förrän till helgen. Det finns helt enkelt inte folk nog på plats som kan se till att den stoppas i kuvert och tas till posten. Men till helgen ska det kanske gå att få lite hjälp också från andra orter.

Har också diskuterat ett besök av en dansk radiojournalist som vill komma till AFU senare i höst och när han undrade om vi hade någon fungerande ufodetektor så var jag tvingen att bolla den frågan vidare till Peter på AFU. För radiojournalisten vill givetvis ha något ljud att spela in. Vi får se om vi kan bjuda på det.

I dag hade jag och Björn inte sällskap med någon annan så vi fick äta våra sushirätter ensamma nere i entrén till DN. Björn sin obligatoriska laxskål och jag min 17-bitars som jag inte ens behövde nämna när jag ringde upp restaurangen. Killen visste ändå bara efter att ha hört mitt namn.

Klockan 01 bar det hemåt efter en lugn kväll med lagom mycket att göra efter ett ganska intensivt pass i övrigt. Hemma tar jag hand om några saker som ska vara klar tills i morgon då jag och Markus åker till Norrköping för att träffa Tobias och fixa en del inför kursen.

I säng vid 02.30.

Mer kommer.

Loading