Efterskörd och nya böcker

Kom från Amazon i dag.

I dag kom två böcker med väldigt varierande innehåll med posten från Amazon där jag beställde dem i förra veckan. Grant Camerons bok om personer som säger sig ha rest med ”flygande tefat” och så Chris Aubecks bok, den första i en serie, om föremål som genom tiderna har ansetts komma från andra världar.

Jag ser fram emot att läsa båda men slås direkt av hur illa genomtänkt textens utformande är i Camerons bok. Alla citaten, och de är långa, har återgetts i mycket svårläst kursiv stil. Märkligt att någon väljer att göra så eftersom det är väl känt hur mycket svårare det är att läsa kursiverad stil än rak.

I övrigt har jag haft en hel del mejl att gå igenom eftersom jag inte satt vid datorn så mycket i går. Bland annat en förfrågan från ett tevebolag om information men också mejl från Ole i Norge och en tysk AFU-vän.

Som vanligt efter ett antal intervjuer och föredrag så har jag också fått ägna en stund åt att sköta mitt digitala arkiv.

Pratade med Anders på AFU som lyckats spåra min långa intervju med Phil Klass från 2000 som jag nu har kunnat skicka vidare till den man som jobbar på med en biografi om Klass.

Innan jag gick till jobbet blev jag intervjuad av tidningen Faktum i Göteborg. En tidning som liknar Situation Stockholm och där jag faktiskt varit intervjuad en gång tidigare. Intervjun handlade om UFO-Sverige och om filmen ”UFO Sweden”.

Fullsatt.

Och ser att min föreläsning på Nyköpings stadsbibliotek är fullsatt nu. Men enligt biblioteket kan man ta in några extrastolar så är ni sugna och ännu inte hämtat er biljett så kan det finnas platser kvar.

Väl på jobbet var det först dags för ett möte med min skyddsombudskollega Hans Arbman och sedan, tillsammans med honom, ett möte med hr-chefen och redaktionschefen om några skyddsombudsfrågor.

Jo, maten fick jag äta i min ensamhet på Lilla Asien. En utmärkt Hoisinanka. Men glest med folk på restaurangen i kväll.

Kvällen blev lugn. jag intervjuade Gudrun Persson, Rysslandsexpert och ägnade ett antal timmar åt att jobba med den artikeln. Annars höl jag igång nyhetsrapporteringen lite på sparlåga eftersom det inget hände. Förrän strax före klockan 01 då det stod klart att Republikanerna tar över representanthuset. Väntat men ändå en stor nyhet som vi toppade sajten med när vi gick hem klockan 01.

När jag kom hem jobbade jag en stund med att läsa på inför en poddintervju som jag ska ge i morgon.

Och, sent på kvällen slutade AFU:s webbplats att fungera. Oklart varför. Vi jobbar på att hitta felet.

Loading