Snart i mål med UFO-Aktuellt

Lite reklam om min senaste bok.

Av någon anledning har jag inte hunnit med att göra reklam om min senaste bok ”700 böcker om ufo” på Facebook. Så i dag spelade jag in en liten film och publicerade den på Youtube innan jag gick till bussen. Den gav snabbt resultat vilket var bra eftersom pengarna till att att betala tryckningen och sedan det som blir över till AFU.

Innan jag åkte till jobbet fortsatte jag att redigera årets sista nummer av UFO-Aktuellt. Och nu är jag klar med hela tidningen minus Richard Svenssons sidor om kryptozoologi, ”Kryptizkt”. Richard har haft fullt upp den här månaden men när han väl lämnar sina texter är de alltid bra. Det går att lita på honom.

Anneli har jobbat hemma i dag men vi kom lite i otakt så hon åt sin lunch någon timma före jag åt min. Och liksom tidigare dagar anpassade jag maten till en VM-match på teve. Mitt VM-tips har ju inte gått så bra den senaste veckan så jag har släppt alla tankar på att komma högt på den listan när väl allt är över. Lite för många överraskningar helt enkelt. Men kul sådana!

Före maten tog jag och hängde tvätt och så messade jag med en vän som gör ufopodd i USA. Pratade med Mats för att kolla hur han mådde och lite senare ringde jag till Berit i Bispberg som fyller år i dag. Och det var bara bra med henne.

För några dagar sedan såg jag att AFU-vännen och historikern professor Greg Eghigian hade varit och skrivit en intressant akademisk essä med titeln ”Flying Saucers and UFOs in US Advertising During the Cold War, 1947–1989” som alla kan komma åt att läsa. Spännande och lärorikt att följa hur reklamen har använt sig av flygande tefats- och ufotemat under kalla kriget.

Väl på jobbet fick jag Ukraina kriget på mitt bord, skrev tre artiklar om det under kvällen samt skötte alla uppdateringarna.

När det blev matdags hade Björn med en matlåda medan jag hämtade mangokyckling på Lilla Asien. sedan satte vi oss på en avskild plats på redaktionen och åt.

Resten av kvällen blev lugn. Skrev ett par artiklar till men inget akut hände. Hem med taxi vid 01. Hemma tog jag ned tvätten och hängde en ny maskin, sorterade papper och läste en del post som hade kommit. En stor del av brevlådan var full.

I säng 02.30 blev det.

Loading