Styrelsemöte och intervju i Norrköping

Anders Liljegren intervjuas av Sydsvenskans Mattias Oscarsson medan Jeppe Gustafsson tar bilder.

Efter frukost med våra gäster Ylva, Åsa, Claes och Clara körde jag till Nyköping och hämtade Carl-Anton för vidare färd till Norrköping och AFU. Där väntade tre möten varav det första var ett kort mellan mig, Anders Liljegren och Tobias Lindgren där också Carl-Anton deltog. Frågan gällde hur vi ska utveckla AFU:s webbplats och inte särskilt komplicerad eftersom vi redan pratat om den saken på telefon.

En del av deltagarna på styrelsemötet.

När en del av de övriga anslöt gick vi på Chilli för att äta lunch. Pizzan där är helt okej. Vi hann sitta där och prata en stund innan det stora mötet för dagen inleddes 13.00 på AFU. UFO-Sverige har för vana att hålla några möten om året där och den här gången hade drygt halva styrkan tagit sig dit medan Håkan, Mats, Peo och Johan var med via Zoom.

På dagordningen stod en del kring ”UFO Sweden”-filmen men också en utvärdering av oktobers fältundersökarkurs, AFU, prenumerationsutvecklingen för våra tidskrifter (som ser bra ut) samt en del annat.

Eftersom det ligger i tiden blev det julmust, pepparkakor och lussebullar i fikapausen.

Intervjuad av Sydsvenskan.

När vi väl var klara hade klockan blivit 16.30 och då var det dags för mig att övergå i ett bli intervjuad av Sydsvenskans Mattias Oscarsson som arbetar på en större artikel om Crazy Pictures, ”UFO Sweden” och AFU/UFO-Sverige. Vi satt vid mötesbordet och pratade i över en timma och då hade Mattias hunnit fråga ut Anders Liljegren nästan lika länge medan vi andra hade möte.

Thomas och Tobias laddar för podden.

Sedan tog det mer än en halvtimma innan fotografen Jeppe Gustafsson kände sig nöjd med mig och två mycket tålmodiga poddare, Thomas Michanek och Tobias Lindgren, äntligen fick tyst omkring sig så att de kunde börja spela in ett avsnitt för UFO-Sveriges Radio.

Under dagen ringde Markus och berättade att han skrivit på ett första kontrakt på sin nya lägenhet men att den slutliga underskriften får göras först sedan han pratat med banken om hur lånet ska se ut.

När jag äntligen kom hem var klockan 20.20 och Anneli hade värmt lite rester från i går så vi kunde slå oss ned i soffan för att titta på när Tyskland och Spanien spelade oavgjort i VM-fotbollen. När matchen var slut satte jag mig vid datorn och jobbade på med UFO-Aktuellt till 00.30. Det mesta klart nu och allt som återstår är en text från Richard Svensson och en minitext från mig.

Efter 01 var jag i säng.

Loading