Mera julkort och brevskrivande

Satte mig och fortsatte med julkortskrivandet nu på morgonen och så mejlade jag iväg min artikel om ”UFO Sweden”-filmen till Tobias som under dagen började göra klart den för publicering.

Fick också ett mejl från Sydsvenskans reporter som jag träffade på AFU för någon vecka sedan och hans text för kontrolläsning. Det kommer att bli en stort uppslagen artikel över många sidor så det är bra om allt blir så korrekt som möjligt. Roligt att nå en läsekrets i Malmö igen.

Hjälpte även Linn på Nöjesguiden med bilder till hennes artikel om AFU och UFO-Sverige så nu tror jag att hon ska känna sig nöjd.

Under dagen skickade jag också ut AFU:s årsredovisning för 2021 för underskrift till övriga styrelsen. Vi brukar ligga lite ur fas med just denna varje år men nu är den i alla fall klar och sedan får Anders, som är den som skriver det första utkastet (som sedan ligger fast till ungefär 95 procent eftersom han har koll på allt som händer), börja arbeta på 2022 års årsredovisning.

Ute var det grått och kyligt när jag gick till bussen men på jobbet var det en hel del att göra så snart blev jag varm. Skrev en längre artikel om Ukraina och de drönarangrepp som landet lyckades genomföra mot Ryssland under morgonen, en artikel som blev mycket välläst.

Det blev också en del Trump faktiskt. Och så hann jag läsa igenom medarbetarundersökningen som vi ska diskutera i morgon.

Maten hämtade jag på Wang Sushi och det blev den vanliga 17-bitarsvarianten som jag åt ensam i köket på DN.

Sedan blev kvällen lugn. Hem vid 01. I morgon åker jag till Norrköping före jobbet och tillbaka.

Loading