Föredragsjobb och trädgårdsfix

I ogräsrensningstagen.

På förmiddagen jobbade jag vidare med UFO-Aktuellt, pratade med Håkan, och läste sedan själv korrektur på hela tidningen. Så nu är den klar minus en annons som Håkan ska fixa till sista sidan. Den kommer att innehålla ett erbjudande om att intresseanmäla sig för att köpa min kommande bok ”UFO – Närkontakterna som skakat världen” (Semic) och att köpa Fred Anderssons ”Northern lights – High strangeness in Sweden” från Amazon.

Pratade också med Carl-Anton som tillsammans med Dan nu håller på att tömma Parthenons lagerlokal under Konsum i Nyköping. Jag och Carl-Anton har ju redan kört flera vändor med böcker därifrån men fortfarande återstår minst 60 kassar och en mängd lådor.

Eftersom det var riktigt fint väder och närmare 20 grader passade jag och Anneli på att rensa häcken från diverse oönskad grönska. Det blev fem fulla säckar. Bra att få det gjort i alla fall. Sedan tog jag igen mig med att läsa ut boken om Allan Mann. Riktigt bra.

Sist på kvällen satt jag och skrev fler artiklar åt Historiska brott & mysterier. Försöker ligga lite i framkant där. Skickade iväg en och får avsluta en annan i morgon.

Har också mejlat med Thomas Michanek som ska hålla en del av föredragningen i Sundsvall på lördag. Kikade på hans power point som såg utmärkt ut.

Sist på kvällen diskuterade jag priset för att få visa ett filmklipp från USA (en ufoobservation) i TV4-dokumentären. Försöker få ett vettigt pris istället för det väldigt höga som är utgångspunkten. Vi får väl se hur det slutar.

Sedan blev det sängen.

Loading