UFO-Aktuellt (nästan) färdig och intervjuad

Nästa nummers omslag som det ligger i Quark Xpress-filen på min dator.

Sent i kväll blev jag klar med nummer 3 av UFO-Aktuellt. Nästan klar i alla fall. För nu återstår att läsa korrektur på den och eftersom Stefan, som alltid sköter detta, är på semester så får jag göra det själv. Det får bli i morgon.

Men ni kan i alla fall se lite av innehållet på omslaget här ovan: En intervju med Jacques Vallée, en artikel om Avi Loebs interstellära kulor, en artikel om Jaime Maussans bluffmumier och så en längre artikel om Nasas nyvaknade intresse för ufofenomenen. Plus en hel del annat också där Rapportcentralen noterar tar upp två observationer från 2023, Richard Svenssons berättar om den senaste (och tidigare) jakten på Nessie, Stefan Roslund ger oss en Utblick i den stora ufovärlden och Göran Norlén kritiskt granskar det som tas upp om ufo i svenska medier.

När jag inte har suttit och skrivit, redigerat och layoutat har jag – inte gjort så mycket annat. Jo, jag hade ett mycket långt och bra samtal med en kvinna som försöker rädda en samling böcker och dokument och jag måste erkänna att jag kände igen mig i varje sak hon sa och hade gjort. Vi kommer att försöka fortsätta med detta tillsammans eftersom det finns en risk att den samlingen annars går förlorad.

Sedan blev jag intervjuad av Aftonbladet Daily som kallar sig Sveriges största nyhetspodd. Ämnet var de fejkade mumierna som visades upp i Mexiko och så det som händer i USA förstås. Programmet kommer ut inom någon eller några dagar och då kan ni lyssna här. Och blev kallad ”Sveriges ufo-detektiv” i en krönika i Ny Teknik. Lite kul.

Anneli har haft några ärenden på stan men vi åt lunch och middag tillsammans och så tittade vi på ett avsnitt ”Happy valley”.

Framåt kvällen hjälpte jag TV4-gänget med lite namn på intressanta kvinnor som de skulle kunna intervjua. Balansen är viktig. Hade också kontakt med SVT i dag igen och mejlade dem lite uppgifter som de bett om.

Sedan sängen med Allan Mann-boken.

Loading