Bokjobb, cykelhämtning och konstnärsglädje

Cykeln hämtad.

Dagens blogg får illustreras med den cykel som Anneli hittade för flera månader sdan och därefter lämnade in till polisen. I dag kunde vi hämta den i Västberga i andra änden av stan eftersom ingen hört av sig och saknat den. Kanske inget superfynd eftersom den var lite trasig på sadeln och saknade stötta men en cykel lika fullt.

Under dagen hade jag ett långt samtal med en konstnär i Norrköping som ringde och berättade att hon fått kommunens uppdrag att ta fram ett större konstverk för ett område i Navestad. Nu ville hon att det skulle ha ett rymdtema och undrade om hon kunde låta sig inspireras av AFU som hon kände till.

När jag berättade att vi sannolikt är på väg att flytta till just det området blev hon över sig av glädje och vi kom snart fram till att det var just Ringdansen hennes konstverk skulle placeras i. Att AFU nu kan få ett ”eget” konstverk på den plats dit vi planerar att flytta är ju nästan för bra för att vara sant, det tyckte vi båda. Fortsatta samtal i december.

Mesta delen av dagen har jag suttit framför datorn och jobbat med boken. Inte så mycket att rapportera där men framåt går det. Strukturen börjar ta form så smått men det återstår många tecken till att skriva.

Har haft kontakt med Malin Viklander i Sundsvall som i dag hade besök av SVT som var där och intervjuade. Allt gick bra kunde hon konstatera och det tvivlar jag inte på.

Under kvällen skickade så Håkan iväg UFO-Aktuellt/UFO till tryckeriet i Tallinn. Skönt att tidningen nu är så långt kommen.

Har också skrivit klart mitt föredrag som jag ska hålla för RT35 i Gamla stan i morgon. Jag har pratat en gång tidigare för den här Round Table-gruppen, då var det om sekter. Nu blir det ufo.

När Anneli somnat satt jag kvar och jobbade ett par timmar till. Lyssnade bland annat på en intervju jag gjorde 2018 med en kvinna som varit med om något av det konstigaste jag hört. Hoppas få med det i boken.

Loading