Styrelsemöte i Norrköping

Nu väntar vi på att mötet ska fortsätta efter en paus.

Upp tidigt för att köra till Carl-Anton som mötte upp vid Parthenons lager i Nyköping och så gick vi ned i källaren och kånkade upp ett gäng kassar och lådor som skulle till AFU. Bokförlaget Parthenon har ju stängt sin verksamhet och bolaget har tagits över av mig och Anders Liljegren men det är AFU som tar hand om lager och alla eventuella framtida inkomster.

Som ny tack vare vår duktiga Gunnar.

Det var alltså AFU som var målet i dag, men bara för att leverera böcker och annat. För i dag hade UFO-Sverige lånat huvudkontoret för vårt styrelsemöte där vi till slut blev tolv närvarande, fem på plats och sju via Zoom. Och så var Gunnar Karlsson med eftersom han skulle lämna tillbaka en modell som kraschades på utställningen i Västerås i maj. Socorrofallet nämligen.

Ett annat perspektiv från Gunnar Karlssons kamera.

Innan mötet började stack jag och Carl-Anton till Chilli där vi hade beställt pizza bara för att hitta Mats, Håkan och just Gunnar där, väntande på sina. Det hela drog ut på tiden så pass att vi fick senarelägga mötet något och själv hann jag aldrig äta upp min innan mötet var slut.

Tobias med en lite lustig reklamannons.

Det blev ett möte som tog sina tre och en halv timme inklusive en kort paus och vi hade en diger dagordning att gå igenom. Det händer så otroligt mycket i föreningen just nu att punkterna blev många.

När vi väl var klara stannade Håkan kvar och visade Carl-Anton hur man kommer in i vårt nätbaserade medlemsregister och efter det körda jag, Tobias och Carl-Anton till UFO-Sveriges boklager med ett gäng lådor med Håkan Blomqvists bok ”Främlingar på vår jord” som dittills legat på Parthenons lager.

Sju kartonger med Håkans bok på plats.

Lagret är välförsett men det börjar bli trångt där precis som det har blivit i alla lokaler som ligger på Ljuragatan.

För mig och Carl-Anton var inte dagen slut för det utan det blev ännu ett stopp på Parthenons lager för att fylla min bil med kassar med böcker som ska säljas till Böckernas hus i Tidan. Och när jag väl kom hem ägnade jag 45 minuter åt att gå igenom alla för att se så det inte var några som borde till AFU. Och några hittade jag.

Fina frimärken från Gunnar.

Anneli väntade med maten och det blev sen middag, klockan var 21 när vi äntligen kunde slå oss ned vid bordet. Då passade jag också på att öppna det kuvert med rymdfrimärken som jag fått av Gunnar och till min överraskning, och glädje, var det fyllt med en hel del saker som jag inte hade förut. Plus en autograf från Apollo 16-astronauten Ken Mattingly – som jag heller inte hade! Fantastiska gåvor. Själv försöker jag hjälpa Gunnar med elefanter och flygplan som han samlar på.

Loading