Förkylt

I dag vaknade även Anneli med förkylning,  ordentligt ont i halsen, och bestämde sig för att stanna hemma. Själv är jag fortsatt snuvig och lite lätt hostig men inget alarmerande. För att jaga bort bacillerna åkte jag till Spånga för en sista badmintonmatch med Stefan för året. Och med tanke på hälsotillståndet så gick det rätt hyfsat. Förlorade första, vann andra och spelade jämnt i sista set. Men stryk med 15-13. Rätt trött efteråt och hade blodsmak i munnen hela sista set.

Har också varit iväg och hämtat ut ett par recept på Kronans Droghandel i Jakobsberg och fixat lite annat smått och gott eftersom jag tog ut min friskvårdstimme från jobbet idag. den extra lediga timmen gjorde också att jag hann med att äta lunch i soffan hemma tillsammans med Markus och ett avsnitt ”Scrubbs”. Anneli hade fixat omelett med lite blandade rester.

Fick skjuts av henne in till DN vilket var skönt. Den extra timmen ledigt blev på det sättet ytterligare trettio minuter som jag slapp transportera mig. I vanliga fall tar det nästan en timme från dörr till dörr, nu klarade vi av det på halva tiden.

Kvällen på jobbet blev fortsatt en del skrivande om de misstänkta terroristerna, en svensk medborgare som mördades i Honduras och en massa annat smått och gott. Hann iväg till Lilla Asien för biff med lök i sällskap med Staffan och Jenny. Och dessutom har jag städat undan lite papper. För nu är jag ledig i åtta dagar. Skönt. Hoppas bli kvitt snuvan då!

Aftonbladet körde en intervju med mig i repris på nätet i kväll. Finns här.

Loading