Föredrag i Barkarby

barkarby151111
Klockan 18.30 i kväll drog jag igång mitt drygt timmen långa föredrag om ufo på Barkarby Bibliotek här hemma i Järfälla. Gratis inträde lockade 45 personer att komma dit. Kul att Inga-Lill Wallin och Lennart Lund kom också, två UFO-Sverigevänner. Inga-Lill passade på att överlämna lite av sitt kvarvarande Martebomaterial och Lennart skänkt en digital bandspelare till förening. Stort tack till båda två!

Anneli var också med och skötte om försäljningen med den äran och det är även hennes bild ni kan se här ovan.

Föredraget gick bra och jag fick många frågor efteråt. Dessutom lånade jag ut min mikrofon till en kvinna som ville berätta om en egen observation gjord nära Bålsta i början av 1970-talet då en tefatsformad farkost, i fullt dagsljus, flugit mot hennes bil men sedan svängt innan den kom för nära. Ännu ett exempel på vad vi ofta ser som det fantastiska 70-talet då observationerna var betydligt mer spännande än nu.

Dagen i övrigt har bestått av att pricka av min att göra-lista som jag skrev i går. Bland annat att gå till Järfälla Optik för att träffa min optiker Hasse som kollade upp min nya syn nu efter operationen och tillsammans kom vi fram till vilka nya glas jag ska ha i mina bågar.

Jag har också skrivit klart mitt föredrag som jag ska hålla i Göteborg i morgon, packat bilen med böcker som ska till Böckernas hus och ringt till Håkan och kommit överens om att ses på vägen så att jag kan hämta senaste numret av UFO-Aktuellt. Enda sättet att få hit det som det verkar.

Dagen har varit välfylld av saker som skulle göras men nu är de gjorda och det är bra.

Och så upptäckte min kamrat Stefan i Mariestad att ”flygande tefat” finns med i Willis och Bengtssons K-märkta ord-serie på SVT Play. Titta här! Fina bilder om inte annat.

Inga-Lill skänkte en fin burk som hon målat till AFU.
ilwburk151111
Anneli och Lennart Lund.
anneliochlennart151111
Publiken lyssnar till föredraget.
fdragspublik151111
Annonsen om kvällens föredrag. Lite kul att de inte skriver vad jag ska berätta om.
FdragBarkarby15111

Loading