UFO-Aktuellt tar form

Bild
Vaknade tre gånger i natt med kramp i benen. Rekord. Och ett ganska trist sådant. Det måste ha berott på att jag satt illa på jobbet. I vilket fall som helst så gör det jäkligt ont när vadmuskeln knyter ihop sig till en stenhård knytnävsstor boll och inte vill slappna av. Inte kul alls.

Upp vid nio och ensam i huset blev det en dag framför datorn. Jobbade med UFO-Aktuellt och mejlade lite underlag till annonser till Håkan. Men nu, när klockan är efter midnatt, så är tidningen nästan klar så när som på annonserna. Bara att hoppas att de dyker upp i morgon.

Tidningen kommer att bjuda på en hel del spännande fall den här gången.

Ägnade en god stund åt att titta igenom Anders Perssons och min intervju med Henry Svensson som nu ska bli dvd. Anders har gjort ett bra jobb men det finns lite mer att fila på. Lär inte hinna det förrän längre fram i mars. Henry kan ni se på bilden ovan. Dvd-intervjun med honom blir omkring två timmar lång.

Såg en halvlek på Manchester U mot Lille i kväll och det var ju kul att Henke fick göra mål. 1-0 blev det så nu är ManU vidare till kvarten i Champions League.

Nej, nu är det efter midnatt igen och jag måste ladda för morgondagen som innehåller badminton, intervju med fmetioåring (vilken får ni höra då) och mera UFO-Aktuellt-jobb.

Loading